Dienst Vervoer en Ondersteuning

er zit meer achter werken biJ

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) verzorgt door heel Nederland het vervoer van arrestanten, tbs-patiënten, volwassen gedetineerden, jongeren en vreemdelingen op verschillende beveiligingsniveaus. Ook vervoert zij goederen voor de Rijksoverheid, zoals penitentiaire dossiers en bagage van justitiabelen. De mensen van DV&O verlenen bijstand bij calamiteiten in justitiële inrichtingen en worden als beveiligingsmedewerkers bij inrichtingen van DJI en andere overheidsorganisaties, zoals rechtbanken en de Nationale Politie, ingezet.
Adres: Borgstee 19, 9403 TS Assen (landelijke organisatie) Vacatures: 2 Aantal medewerkers: 2000
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt een kleine tweeduizend collega’s bij de DV&O. Beveiligers in een penitentiaire inrichting, beleidsadviseurs en medewerkers Infodesk, maar ook transportgeleiders en speurhondenbegeleider. Wat je met je collega’s gemeen hebt, is de professionele en respectvolle omgangswijze met arrestanten, gestraften en (uitgeprocedeerde) vreemdelingen op verschillende beveiligingsniveaus. Dankzij het landelijke werkgebied krijg je in de meeste functies te maken met de afwisseling en dynamiek van steeds andere locaties en andere mensen. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Het gemiddelde dienstverband van medewerkers is 9,5 jaar.

De Dienst Vervoer en Ondersteuning verzorgt ruim 134.000 vervoersbewegingen per jaar.

Het totale personeelsbestand van de Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat voor 16% uit vrouwen en 84% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Interesse in een baan bij Dienst Vervoer en Ondersteuning

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.