Jouw werk in ICT en informatievoorziening

Of je hart nu ligt bij functioneel beheer, testen of architectuur, je levert een belangrijke bijdrage aan de IV- en ICT-processen binnen de strafrechtketen. Ook op manieren die je wellicht niet zo snel verwacht. Zo krijgen gedetineerden steeds meer eigen verantwoordelijkheid via digitalisering, mede om ze goed voor te bereiden op hun terugkeer naar de gedigitaliseerde maatschappij. Wil jij je ontwikkelen als IT’er én bijdragen aan onze maatschappij? Bekijk dan onze vacatures!

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Je leert hier je oordeel thuis te laten. Je kijkt voorbij aan wat iemand gedaan heeft. En je snapt dat iedere dag maatwerk is. Jouw werk bij DJI gaat over veel meer dan de deuren sluiten. Er gaan hier ook deuren open. DJI is niet alleen een plek waar vrijheid ophoudt, maar vooral ook een omgeving waar die vrijheid weer begint. De plek waar we samen werken aan terugkeerkracht. Dat doen we omdat we weten dat iedere gedetineerde straks gewoon weer iemands buur kan zijn. Dat is wat we noemen werken aan veiligheid door mensen vooruit te helpen.

Die uitdaging is niet alleen jouw verantwoordelijkheid, het is je vak. Of je nu als beveiliger werkt, in de IT, op het hoofdkantoor, betrokken bent bij de zorg of in een van de vele andere rollen binnen DJI, in iedere functie, op elk niveau lever je een essentiële bijdrage. Dat is werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.