Jouw werk in Psychiatrie en Psychologie

Een zeer afwisselende casuïstiek, diep geworteld in zowel de psychologie als de psychiatrie, kenmerkt het werken met de specifieke doelgroepen die je op onze locaties ontmoet. De patiëntencontacten zijn intensief, langdurig en breed georiënteerd. Veel professionals ervaren het werken op een of meerdere van onze locaties dan ook als een verrijking van hun carrière. Kijk jij verder dan wat iemand heeft gedaan en zie je de uitdaging daarachter? Bekijk dan onze vacatures!

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Je leert hier je oordeel thuis te laten. Je kijkt voorbij aan wat iemand gedaan heeft. En je snapt dat iedere dag maatwerk is. Jouw werk bij DJI gaat over veel meer dan de deuren sluiten. Er gaan hier ook deuren open. DJI is niet alleen een plek waar vrijheid ophoudt, maar vooral ook een omgeving waar die vrijheid weer begint. De plek waar we samen werken aan terugkeerkracht. Dat doen we omdat we weten dat iedere gedetineerde straks gewoon weer iemands buur kan zijn. Dat is wat we noemen werken aan veiligheid door mensen vooruit te helpen.

Die uitdaging is niet alleen jouw verantwoordelijkheid, het is je vak. Of je nu als beveiliger werkt, in de IT, op het hoofdkantoor, betrokken bent bij de zorg of in een van de vele andere rollen binnen DJI, in iedere functie, op elk niveau lever je een essentiële bijdrage. Dat is werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.