Jouw werk in Beveiliging van gedetineerden

Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt, dat is jouw kerntaak. Door controle van goederen en bezoekers. Maar ook door situaties én de mensen te lezen, door in te grijpen voordat er echte problemen ontstaan of als het nodig is daadkrachtig op te treden. Met woorden en als nodig ook fysiek. Sta jij stevig genoeg in je schoenen? Bekijk dan onze vacatures.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Je leert hier je oordeel thuis te laten. Je kijkt voorbij aan wat iemand gedaan heeft. En je snapt dat iedere dag maatwerk is. Jouw werk bij DJI gaat over veel meer dan de deuren sluiten. Er gaan hier ook deuren open. DJI is niet alleen een plek waar vrijheid ophoudt, maar vooral ook een omgeving waar die vrijheid weer begint. De plek waar we samen werken aan terugkeerkracht. Dat doen we omdat we weten dat iedere gedetineerde straks gewoon weer iemands buur kan zijn. Dat is wat we noemen werken aan veiligheid door mensen vooruit te helpen.

Die uitdaging is niet alleen jouw verantwoordelijkheid, het is je vak. Of je nu als beveiliger werkt, in de IT, op het hoofdkantoor, betrokken bent bij de zorg of in een van de vele andere rollen binnen DJI, in iedere functie, op elk niveau lever je een essentiële bijdrage. Dat is werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.

In de beveiliging

Video's van onze collega's