Jouw werk in Facilitair

Veel facilitaire organisaties besteden hun dienstverlening uit. Wij niet. Het leuke is dus dat we niet schakelen met facilitaire leveranciers, maar bijna altijd met onze eigen collega’s op de verschillende DJI-locaties. In onze verduurzamingstrajecten speelt naast afvalscheiding ook de gedragsverandering van de gedetineerden en de DJI-medewerkers een belangrijke rol. Wil jij als facilitair specialist ook bijdragen aan een veiliger Nederland? Bekijk dan onze vacatures.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Je leert hier je oordeel thuis te laten. Je kijkt voorbij aan wat iemand gedaan heeft. En je snapt dat iedere dag maatwerk is. Jouw werk bij DJI gaat over veel meer dan de deuren sluiten. Er gaan hier ook deuren open. DJI is niet alleen een plek waar vrijheid ophoudt, maar vooral ook een omgeving waar die vrijheid weer begint. De plek waar we samen werken aan terugkeerkracht. Dat doen we omdat we weten dat iedere gedetineerde straks gewoon weer iemands buur kan zijn. Dat is wat we noemen werken aan veiligheid door mensen vooruit te helpen.

Die uitdaging is niet alleen jouw verantwoordelijkheid, het is je vak. Of je nu als beveiliger werkt, in de IT, op het hoofdkantoor, betrokken bent bij de zorg of in een van de vele andere rollen binnen DJI, in iedere functie, op elk niveau lever je een essentiële bijdrage. Dat is werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.