Detentiecentrum Rotterdam

er zit meer achter werken biJ

Een detentiecentrum is een tijdelijk huis van bewaring. Het is dus een plek waar personen voor korte tijd vastgehouden worden. Het Detentiecentrum Rotterdam naast Rotterdam The Hague Airport bestaat uit tien leefafdelingen. We zijn vanuit de Vreemdelingbewaring verantwoordelijk voor volwassen mannen die het land moeten verlaten en in afwachting zijn van hun vertrek. Daarnaast verblijven er ook gedetineerden in verschillende regimes, zoals arrestanten en personen in voorlopige hechtenis.
Adres: Portelabaan 7, 3045 AT Rotterdam Vacatures: 7 Aantal medewerkers: 500
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n vierhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan verpleegkundigen, detentie-inrichtingsbeveiligers en activiteitenbegeleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor illegale vreemdelingen en strafrechtelijke gedetineerden. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de ingeslotenen of meer op een afstand.

Detentiecentrum Rotterdam biedt plaats aan 640 gedetineerden.

Het totale personeelsbestand van Detentiecentrum Rotterdam bestaat voor 66% uit vrouwen en 34% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Zie de vacatures bij deze locatie onderaan deze pagina.
Interesse in een baan bij Detentiecentrum Rotterdam

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.