Shared Service Center DJI

Locatie Veenhuizen

Het Shared Service Center DJI heeft verstand van facilitaire zaken, klantcontact, ondersteuning, inkoop, financiën, HR en project- en programmamanagement. Kortom, een integrale dienstverlener op het gebied van bedrijfsvoering en betrouwbare partner voor de Dienst Justitiële Inrichtingen, het Nederlands Forensisch Instituut, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en andere overheidsorganisaties. We werken vanuit de kantoren in Den Haag en Veenhuizen en op klantlocaties door het hele land.
Adres: Plantsoenstraat 5, 9341 BD Veenhuizen Vacatures: 2 Aantal medewerkers: 1200
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n twaalfhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan facilitair medewerker, medewerker Contractbeheer en assessmentpsycholoog. Wat jullie gemeen hebben is de professionele ondersteuning aan al onze collega’s en klanten, zowel binnen DJI als daarbuiten. Die bevinden zich in onder andere gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra verspreid over het hele land. De organisatie heeft een stevige basis, maar blijft ontwikkelen, innoveren en meegroeien met klanten. Dit én de vele en snel opeenvolgende ontwikkelingen die spelen in het werkveld maken SSC tot een dynamische werkomgeving.

Het SSC werkt alleen al binnen DJI voor meer dan 15.000 afnemers.

Het gemiddelde dienstverband van de vaste medewerkers is 15,55 jaar.

Het personeelsbestand van vaste medewerkers bestaat voor 43% uit vrouwen en 57% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Zie de vacatures bij deze locatie onderaan deze pagina.
Interesse in een baan bij Shared Service Center - Veenhuizen

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.