Opleidingsinstituut DJI

Er zit meer achter werken bij het

Opleidingsinstituut DJI is de specialistische opleider en het kennisinstituut op het gebied van detentie voor medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Ook ketenpartners en organisaties in de (semi)publieke sector maken gebruik van deze expertise. Wij zorgen ervoor dat detentieprofessionals vakbekwaam kunnen excelleren in hun vak. De trainingen vinden plaats op onze eigen locaties verspreid door het land, incompany bij de klant of op een andere gewenste locatie.
Adres: Raamweg 9-11, 2596 HL Den Haag (landelijke organisatie) Vacatures: 3 Aantal medewerkers: 110
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt ruim honderd collega’s in allerlei functies. Denk aan opleiders, productontwikkelaars, planners en adviseurs. Wat jullie gemeen hebben is de kennis van opleiden, ontwikkelen en detentie. Daarbij zijn het DJI-vakmanschap, de behoefte van het veld en nieuwe (wetenschappelijke) ontwikkelingen het uitgangspunt. Nieuwe inzichten en beleid worden snel vertaald naar effectieve leeractiviteiten voor nieuwe DJI-medewerkers, bijscholing en managementadvies. Als groep of individueel. Voor specifieke ontwikkelvraagstukken bieden we bovendien maatwerk.

Opleidingsinstituut DJI verzorgt bijna 300 eigen opleidingen, zo’n 300 e-learnings en een groot aantal ingekochte opleidingen.

In 2021 waren er 50.000 (niet-unieke) deelnemers.

Het totale personeelsbestand van Opleidingsinstituut DJI bestaat voor 52% uit vrouwen en 48% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Zie de vacatures bij deze locatie onderaan deze pagina.
Interesse in een baan bij Opleidingsinstituut DJI - Den Haag

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.