Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker (Breda)

er zit meer achter werken biJ

In Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker verblijven jongeren van 12 tot 25 jaar die om strafrechtelijke redenen zijn opgenomen. Ze zitten hier op basis van een preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie, zelfmelding of een PIJ-maatregel: Plaatsing in een Inrichting voor Jeugdigen. De missie van de RJJI is jongeren insluiten, begrenzen en hen tegelijkertijd motiveren en toerusten om zich zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is zo min mogelijk recidive en een volwaardige deelname aan de samenleving.
Adres: Galderseweg 7, 4836 AB Breda Vacatures: 7 Aantal medewerkers: 195
Ontdek jouw mogelijkheden
Ben je nieuwsgierig of een carrière in een Justitiële Jeugdinrichting iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze wervingsdag op zaterdag 20 april! Op deze dag vertellen we je meer over deze functies: groepsleider jeugd, forensisch begeleider jeugd en complexbeveiliger. Hier vind je meer informatie. Meld je direct aan (plaatsen beperkt)!

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram en bezoek deze website voor meer informatie over jongeren in detentie!

RJJI Den Hey-Acker biedt plaats aan 94 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI Den Hey-Acker bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Interesse in een baan bij Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.