Directie Financiën en Bedrijfsvoering

Hoofdkantoor

De Directie Financiën & Bedrijfsvoering en Audit & Concerncontrol gaat over planning- en controlcyclus, jaarplanaanschrijving, auditing en managementinformatie. Het takenpakket omvat onderzoek, financieel beleid en risicomanagement. Daarnaast is de organisatie verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van jaar- en meerjarenplannen en de begroting van DJI. Op het gebied van auditing en compliancemanagement voeren we financial-, operational- en veiligheidsaudits uit en hebben we de regie op het auditprogramma Dienst Justitiële Inrichtingen.
Adres: Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag Vacatures: 2 Aantal medewerkers: 68
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n zeventig collega’s in allerlei functies. Denk aan business controllers, account beheerders, auditors en financieel adviseurs. Wat jullie gemeen hebben is de opdracht om te anticiperen op grootschalige veranderingen in de publieke sector. Die vragen om inzicht in effectieve beleids- en uitvoeringsopties en de mogelijke gevolgen daarvan. De directie is niet alleen de ‘cijferaar’, maar een waardevolle business partner. Rapporteert, adviseert, onderzoekt, beheerst, ondersteunt én stuurt. Een grote dynamiek in de politieke krachtenvelden en nieuwe samenwerkingsverbanden zijn slechts twee van de uitdagende gevolgen.

De totale begroting van DJI in 2019 bedroeg ruim 2,2 miljard euro.

Gemiddelde prijs voor een plaats in een gevangenis/huis van bewaring is € 284 per dag.

Van de gedetineerden is 95% man en 5% vrouw.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Zie de vacatures bij deze locatie onderaan deze pagina.
Interesse in een baan bij Hoofdkantoor - Directie Financiën en Bedrijfsvoering

Ontdek ons werk

Praktijkervaringen van onze medewerkers

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.