Directie Facilitaire Zaken, Huisvesting en Inkoop

Hoofdkantoor

De Directie Facilitaire Zaken, Huisvesting en Inkoop is verantwoordelijk voor onderdelen die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering van DJI; ze dragen bij aan een optimaal primair proces. De drie vakgebieden staan niet los van elkaar, maar beïnvloeden elkaar: van de koffieautomaten tot gezonde voeding, van schoonmaak tot kopieermachines en van toekomstbestendige gebouwen tot inkopen met impact. Onze meerwaarde geven we vorm als regisseur, gedelegeerd opdrachtgever en adviseur.
Adres: Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag Vacatures: 0 Aantal medewerkers: 30
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n dertig collega’s in allerlei functies. Denk aan adviseur Huisvesting, senior adviseur Inkoopbeleid & Strategie en beleidsadviseur Facilitair. Wat jullie gemeen hebben actief en collegiaal samenwerken binnen en buiten DJI, en je sterk maken voor innovatie binnen de thema’s als het leefklimaat, flexibiliteit van de gebouwenvoorraad en duurzaam inkopen. Contacten met veld en divisies, andere dienstonderdelen en departementen zijn hierbij uiterst belangrijk. Overlegvormen als de Tenderboard, het strategisch huisvestingsoverleg, en de gebruikerstafels zijn onmisbaar.

In 2020 kocht DJI voor circa. 450 miljoen euro in bij ongeveer 6.300 leveranciers.

Er worden in de inrichtingen meer dan 80.000 boterhammen per dag uitgedeeld.

Van het totale personeelsbestand is 18,1% tussen de 25 en 34 jaar.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Zie de vacatures bij deze locatie onderaan deze pagina.
Interesse in een baan bij Hoofdkantoor - Directie Facilitaire Zaken, Huisvesting en Inkoop

Ontdek ons werk

Praktijkervaringen van onze medewerkers

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

werken bij Hoofdkantoor - Directie Facilitaire Zaken, Huisvesting en Inkoop

Er zit meer achter werken bij DJI