Directie Beleid en Bestuursondersteuning

Hoofdkantoor

De Directie Beleid en Bestuursondersteuning is verantwoordelijk voor de inhoudelijke ondersteuning van en advisering aan (de leden van) het DJI-Beraad en de divisies. De organisatie ontwikkelt uitvoeringsbeleid, begeleidt de implementatie daarvan en geeft inzicht in de stand van zaken en mogelijke kansen en bedreigingen voor het realiseren van haar doelstellingen: het insluiten van strafrechtelijk veroordeelden en bestuursrechtelijke vreemdelingen, het herstellen van de rechtsorde en het voorkomen van recidive.
Adres: Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag Vacatures: 0 Aantal medewerkers: 85
Ontdek Hoofdkantoor - Directie Beleid en Bestuursondersteuning

Je krijgt zo’n kleine negentig collega’s in allerlei functies. Denk aan communicatieadviseurs, beleidsadviseurs, juristen en analisten. Wat jullie gemeen hebben is het werken in een complex gelaagde organisatie met de vakgebieden beleid, communicatie, juridische zaken, bestuurlijke en secretariële ondersteuning van het DJI-hoofdkantoor. Daarbij kun je een bijdrage leveren aan nieuwe processen en producten die worden ontworpen en beproefd naast de bestaande werkwijzen. De dynamiek van het politiek gevoelige werkveld maakt dat actualiteit, incidenten en media van invloed zijn op een gemiddelde week.

Per dag zijn er zo’n 11.000 gedetineerden ‘binnen’.

Het gemiddelde dienstverband bij DJI bedraagt 13,3 jaar.

Het totale personeelsbestand van DJI bestaat voor 36% uit vrouwen en 64% uit mannen.

Evenementen bij Hoofdkantoor - Directie Beleid en Bestuursondersteuning

Er zijn momenteel geen evenementen voor deze selectie beschikbaar.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

Video's van DJI

werken bij Hoofdkantoor - Directie Beleid en Bestuursondersteuning

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze selectie beschikbaar.
Er zit meer achter werken bij DJI