Bureau Veiligheid en Integriteit

Hoofdkantoor

Het Bureau Veiligheid en Integriteit richt zich op de integriteit, integrale beveiliging en interne veiligheid van medewerkers en werkprocessen. Onder meer door screening via een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook worden mogelijke integriteitsschendingen op verzoek van het bevoegd gezag van een DJI-onderdeel onderzocht. Een andere focus betreft de fysieke beveiliging van materieel en personeel, en de beveiliging van geautomatiseerde en niet-geautomatiseerde data.
Adres: Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag Vacatures: 0 Aantal medewerkers: 25
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt ruim twintig collega’s in allerlei functies. Denk aan adviseurs veiligheid en onderzoekers integriteit. Wat jullie gemeen hebben is het systematisch inventariseren van integriteits- en veiligheidsrisico’s; daaronder valt ook de beveiliging van DJI-medewerkers. Verder lever je een bijdrage aan het bevorderen van draagvlak en deskundigheid, en aan het delen van kennis en ervaring. De preventieve taken omvatten voorlichting, beleidsadviezen en analyses. Daarbij is het belangrijk dat je je voortdurend bewust bent van de zelfstandige en onafhankelijke positie van het Bureau en daar ook naar handelt.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

Per dag zijn er zo’n 11.000 gedetineerden ‘binnen’.

Het gemiddelde dienstverband bij DJI bedraagt 13,3 jaar.

Het totale personeelsbestand van DJI bestaat voor 36% uit vrouwen en 64% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Zie de vacatures bij deze locatie onderaan deze pagina.
Interesse in een baan bij Bureau Veiligheid en Integriteit?

Ontdek ons werk

Praktijkervaringen van onze medewerkers

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

werken bij Bureau Veiligheid en Integriteit

Er zit meer achter werken bij DJI