Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht

er zit meer achter werken biJ

Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht in Balkbrug helpt patiënten die door hun complexe psychiatrische stoornis delicten hebben gepleegd. Er verblijven ook patiënten zonder strafblad die baat hebben bij een gedwongen behandeling. Ze hebben de behoefte aan intensieve zorg op weg naar stabiliteit gemeen om veilig en vaardig verder te kunnen. Veldzicht is een van de mooiste locaties van DJI in het groen, met een reïntegratiewoning in het dorp en een eigen boerderij.
Adres: Ommerweg 67, 7707 AT Balkbrug Vacatures: 8 Aantal medewerkers: 500
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n vijfhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan sociotherapeuten, medewerkers geïntegreerde beveiliging en psychologen. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mannen en vrouwen met complexe psychiatrische problemen en diverse culturele achtergronden. De communicatie verloopt meestal in het Engels of Nederlands, maar via collega’s of een tolk vormen ook andere talen geen probleem. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de patiënten of meer op een afstand.

Het CTP Veldzicht biedt plaats aan 189 patiënten.

In 2021 werden patiënten uit 66 landen behandeld.

Het totale personeelsbestand van het CTP Veldzicht bestaat voor 51% uit vrouwen en 49% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Interesse in een baan bij Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.