Ontdek werken in justitiële jeugdinrichtingen tijdens onze online meet & greet op woensdag 22 mei 2024

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?


De Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) bestaat uit drie locaties De Hartelborgt te Spijkenisse, Den Hey-Acker te Breda en De Hunnerberg te Nijmegen. De RJJI draagt zorg voor een veilige orthopedagogische tenuitvoerlegging van vrijheidsbenemende maatregelen. In de RJJI verblijven jongeren die om strafrechtelijke redenen zijn opgenomen in het kader van preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie of een zogenaamde PIJ-maatregel: plaatsing in een inrichting voor jeugdigen. De leeftijd van de jongeren ligt tussen de 12 en de 23 jaar.

Ben je nieuwsgierig of een carrière in een Justitiële Jeugdinrichting iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze online Meet & Greet op woensdag 22 mei van 19.00 tot 20.00 uur!

Datum 22 mei 2024 Tijd van 19:00 tot 20:00 uur Locatie Online (Webex)
Wat kun je verwachten

Je krijgt informatie over onze jeugdinrichtingen en de verschillende functies. Uiteraard is er ruimte voor al je vragen en bieden we uitgebreide informatie over werken in onze jeugdinrichtingen en de sollicitatieprocedure.

AANMELDEN

Interesse? Dan is het fijn als jij je aanmeldt via recruitment@dji.minjus.nl. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens:

  • Naam, woonplaats en telefoonnummer
  • Vooropleiding (welke diploma’s heb je?)

Om deel te nemen aan de Meet & Greet moet je wel interesse hebben om bij ons te werken.
Na jouw aanmelding ontvang je een week van tevoren een e-mail ter bevestiging en met een link om deel te nemen aan deze online Meet & Greet.

ONTDEK DE FUNCTIES


Tijdens deze meeting maak je kennis met o.a. de volgende functies:

ONTMOET ONZE MEDEWERKERS

Lees verhalen van onze medewerkers zoals groepsleider Aschwin: "Ik help ze (jongeren) op weg naar een betere toekomst. Ik werk voornamelijk met een vaste groep jongeren, waardoor ik echt contact kan maken en ze kan helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor zie ik waar bepaald gedrag vandaan komt. Door te kijken naar de persoon achter een delict, kunnen mijn collega’s en ik iemand motiveren en helpen om positief gedrag te laten zien." Lees hier het hele interview met Aschwin.

LOCATIES

Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt (Spijkenisse)

Adres: Borgtweg 1, 3202 LJ Spijkenisse

Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker (Breda)

Adres: Galderseweg 7, 4836 AB Breda
Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg (Nijmegen)

Adres: Berg en Dalseweg 287, 6522 CH Nijmegen

Kijk voor meer informatie en de vacatures op: www.werkenbijdji.nl/rjji

VRAGEN?

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Chantal van Steekelenburg, via 06-50685352 / c.v.steekelenburg@dji.minjus.nl

TOT ZIENS!

Namens alle collega's, zien we je graag op tijdens de Meet & Greet!