Meet & Greet met 3 van onze locaties op zaterdag 25 mei 2024

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Ontmoet onze collega’s van 3 verschillende inrichtingen op één dag. Zo kun je kennismaken met de penitentiaire inrichtingen Utrecht (locatie Nieuwersluis) en Nieuwegein en het Justitieel Complex (JC) Zeist. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past! 

Datum 25 mei 2024 Tijd van 9:30 tot 12:30 uur Locatie PI Utrecht (Zandpad 3, 3631 NK Nieuwersluis)
Wat kun je verwachten

Je maakt kennis met de bijzondere wereld achter gesloten deuren. Wat het van je vraagt en hoe bijzonder het is om samen te werken aan veiligheid met je collega’s én gedetineerden. Dit is je kans om één van de meest boeiende banen zelf te ontdekken. Help jij graag mensen die op het verkeerde pad raakten met hun weg terug te vinden? Kom dan langs voor een uniek kijkje achter de muren, deuren en mensen.


Programma

Je ontdekt het werk van onze collega’s achter de muren. Tijdens een rondleiding door onze inrichting kom je langs diverse afdelingen. Je loopt over de leefafdeling waar jij misschien wel als PIW’er gaat werken. Je gaat langs bij een collega die begeleiding geeft aan gedetineerden in de arbeidszaal. Tevens maak je kennis met de complexbeveiligers. Naast een uitgebreide rondleiding is er ook ruimte om vragen te stellen aan onze medewerkers van deze 3 locaties. Tijdens deze Meet & Greet kun je vragen stellen over de volgende functies:
Complexbeveiliger
Penitentiair Inrichtingswerker
Arbeidsbegeleider

Met een gevulde goodiebag en heel veel nieuwe informatie kun je thuis rustig nadenken of het werk iets voor jou is.


Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan nu aan door te mailen naar onze collega’s van werving & selectie. Stuur een mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:

• Voor- en achternaam
• Voorkeur functie
• Telefoonnummer
• Je mag eventueel alvast je cv mee sturen

Binnen een paar dagen ontvang je een reactie op jouw mail met aanvullende informatie. Aanmelden kan t/m donderdag 23 mei. Er is ruimte om zo'n 50 personen te ontvangen. Het is niet mogelijk dat je partner, ouders etc. met je mee komen tijdens deze wervingsdag.


Wat je verder nog moet weten

Het adres is:
PI Utrecht (Locatie: Nieuwersluis)
Zandpad 3
3631 NK Nieuwersluis


Kom je met de auto? Wij hebben voldoende parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein. Je kunt je melden bij de complexbeveiliger, nog voor de slagboom (gebouw aan de rechterzijde).
Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren ;). Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge). Je telefoon mag je achterlaten in de auto of in een kluisje.

HEB JIJ VRAGEN?
Heb je eerst nog een vraag over deze dag, dan staan onze collega's Ries en Monique klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ries is bereikbaar via 06 46 74 43 91 of r.goudriaan@dji.minjus.nl Monique kun je bereiken via 06 46 96 03 15 of monique.groen@dji.minjus.nl

We kijken uit naar je komst. Tot zaterdag 25 mei!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, complexbeveiligers en arbeidsbegeleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden. In een prettig leefklimaat dat zo goed mogelijk bijdraagt aan re-integratie. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Omdat veel vrouwen ook moeder zijn, worden er speciale moeder-kinddagen georganiseerd. Afhankelijk van je functie bevind je je er dan middenin, of krijg je het meer van een afstandje mee.

PI Utrecht biedt plaats aan 246 gedetineerden. Het is een vrouwengevangenis.  

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerden is 168 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Utrecht bestaat voor 46% uit vrouwen en 54% uit mannen.

Vacatures

Er zit meer achter werken bij DJI