Penitentiaire Inrichting Veenhuizen

Locatie Norgerhaven

De Penitentiaire Inrichting Veenhuizen bestaat uit de locaties Esserheem, Klein Bankenbosch, en Norgerhaven. Norgerhaven is een gevangenis met plekken voor reguliere gevangenen en een Extra Zorg Voorziening voor gedetineerden die minder geschikt zijn voor plaatsing op een reguliere afdeling. Verder is er een afdeling die als huis van bewaring fungeert, voor verdachten die op hun strafproces of uitspraak van de rechter wachten.
Adres: Oude Asserstraat 20, 9341 BC Veenhuizen Type: Penitentiaire Inrichtingen Vacatures: 7 Aantal medewerkers: 300
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt op locatie Norgerhaven een kleine driehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan casemanagers, complexbeveiligers en penitentiair inrichtingswerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden met verschillende achtergronden en culturen. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

De Penitentiaire Inrichting Veenhuizen bestaat uit de locaties Esserheem, Klein Bankenbosch en Norgerhaven. Je kan op elke locatie worden geplaatst. Mocht je een voorkeur hebben, dan proberen we daar rekening mee te houden. Meer informatie hierover kan je opvragen bij de contactpersoon van de vacature. 

PI Veenhuizen locatie Norgerhaven biedt plaats aan 242 gedetineerden.

Het gemiddelde dienstverband bij DJI bedraagt 13,3 jaar.

Het personeelsbestand van PI Veenhuizen, locatie Norgerhaven bestaat voor 31% uit vrouwen en 69% uit mannen.

WELKE FUNCTIES KUN JE VERVULLEN OP DEZE LOCATIE?

KUN JIJ IEMAND DOORZIEN? DAN ZIJN DEZE FUNCTIES IETS VOOR JOU

Interesse in een baan bij Penitentiaire Inrichting Veenhuizen?

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft?

Er zit meer achter werken bij DJI. Je bent samen met je team én justitiabelen verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Justitiabelen worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.