Wervingsdag van JC Zaanstad op zaterdag 9 maart

Wervingsdag

Lijkt het je leuk om te werken als penitentiaire inrichtingswerker, arbeidsbegeleider, complexbeveiliger, case manager, psycholoog of instructeur lichamelijke opvoeding? Ben je benieuwd of het werken bij Justitieel Complex Zaanstad bij je past? Meld je dan aan voor de wervingsdag op zaterdag 9 maart!

Datum 9 maart 2024 Tijd van 9:00 tot 13:00 uur Locatie JC Zaanstad (Smeet 1, Westzaan)
Wat kun je verwachten

Wil jij weten of het werken bij JC Zaanstad iets voor jou is? Kom naar dan ons evenement op zaterdag 9 maart 2024! Een unieke kans om op de locatie van JC Zaanstad je mogelijke toekomstige collega’s te leren kennen tijdens deze wervingsdag!

Programma

Op zaterdag 9 maart krijg je een duidelijk beeld van de boeiende werkomgeving van JC Zaanstad! De dag begint met een welkomstwoord van de vestigingsdirecteur daaropvolgend zullen er verschillende informatiepraatjes gehouden worden door collega's van diverse functies. Ook vindt er een rondleiding door het complex plaats! De dag wordt afgesloten in het personeelsrestaurant waar jij je kans krijgt om al je vragen rondom de sollicitatie- en selectieprocedure te stellen. Natuurlijk krijg je een goodiebag mee naar huis. Meld je snel aan, we kijken uit naar je komst!

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de wervingsdag via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. 

Stuur een mail naar
werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens, deze zijn verplicht voor toelating tot de wervingsavond:

  • Voor- en achternaam

  • Woonplaats

  • E-mailadres

  • Vooropleiding

  • Voorkeursfunctie

Een week voor 9 maart ontvang je een overzicht met het programma. Aanmelden kan tot en met donderdag 7 maart 2024.

Praktische informatie

Justitieel Complex Zaanstad
Smeet 1
1551 NG, Westzaan

De locatie is goed bereikbaar met het OV en er is voldoende parkeergelegenheid voor jouw auto! Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kunt legitimeren met een geldig paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie vergeten, dan krijg je geen toegang.

Let op: Als je mee wilt met een rondleiding door de inrichting, dan moet je pieploos naar binnen (denk aan de poortjes van een vliegveld). Laat telefoons, sieraden, losgeld thuis of in de auto.

Vragen? 

Heb je eerst nog een vraag over deze dag, dan staat onze collega Evelien klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ze is bereikbaar via 06-25751718 of e.luijt@dji.minjus.nl.

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n negenhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, complexbeveiligers en (verpleegkundig) forensisch therapeutisch medewerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor een zeer diverse groep gedetineerden met veel verschillende problematieken – vaak met dubbele diagnose – en culturen. Ook verslavingen en verstandelijke beperkingen komen voor. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

JC Zaanstad biedt plaats aan ruim 1.000 gedetineerden

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 130 dagen.

Het totale personeelsbestand van JC Zaanstad bestaat voor 38,5% uit vrouwen en 61,5% uit mannen.