Wervingsdag Dienst Vervoer & Ondersteuning op zaterdag 15 juni 2024

Unieke mogelijkheid om kennis te maken met alle onderdelen van de DV&O!

Wil jij weten of werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) iets voor jou is? Kom dan naar onze wervingsdag op 15 juni 2024! Een unieke kans om kennis te maken met de DV&O en diverse onderdelen van deze dynamische organisatie! Zie hieronder het programma en heb je interesse? Meld je dan snel aan. Alvast tot ziens!

Datum 15 juni 2024 Tijd van 9:30 tot 15:30 uur Locatie Selectiecentrum Dienst Justitiële Inrichtingen, Justitieel Complex Zeist, Richelleweg 13, 3769 AZ Soesterberg
Wat kun je verwachten

Op het selectiecentrum in Soesterberg worden zowel in de ochtend als de middag informatiesessies gegeven over de verschillende functies. Daarnaast zijn er demonstraties van:

 • Extra Beveiligd Vervoer (EBV)
 • De Landelijke Bijzondere Bijstandseenheid (LBB)
 • Het Bijzonder Ondersteuningsteam (BOT)
 • Team Hondenbegeleiders
 • Droneteam
 • Elektronische Monitoring (EM)


Wil je vast ervaren hoe het is om de officiële sporttest te doorlopen? Ook dat kan! Neem hiervoor je sportkleding mee. Wanneer je de sporttest behaalt, mag je dit resultaat meenemen en hoef je deze niet opnieuw te doen in de selectieprocedure voor Beveiliger DV&O. Haal je de test niet? Geen probleem, dan heb je deze mooi geoefend zodat deze bij de selectieprocedure niet meer kan misgaan!

Uiteraard zijn er ook een diverse voertuigen van de DV&O aanwezig. Een mooie kans om ook deze te bekijken!

AANMELDEN DOE JE ZO

Je hebt de keuze uit een (identiek) programma in de ochtend of de middag. De wervingsdag is van 09.30 uur tot ongeveer 12.00 uur (ochtendsessie) en van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur (middagsessie). Geef bij het aanmelden je voorkeur voor de ochtend of middag op. Wij zorgen voor thee/koffie/limonade en wat lekkers.

Meld je nu aan en ontdek of dit werk bij jou past! Stuur een e-mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van de volgende gegevens:

 • Voor- en achternaam
 • Voorkeur dagdeel ochtend of middag
 • Wel/niet sporttest oefenen


Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een paar dagen voor het event ontvang je aanvullende informatie. Aanmelden kan tot maandag 10 juni 2024.

Passend bij je ervaring en opleiding

Weet je nog niet welke functie het beste bij jouw opleiding en ervaring past? Hier kan je alvast een indruk krijgen van de functies:

Mijn collega’s maken mijn baan nóg leuker. Al vanaf mijn eerste werkdag stonden ze voor me klaar. Bijvoorbeeld om me te begeleiden en informeren. We overleggen veel en kunnen echt op elkaar bouwen. Ontzettend fijn is dat.

Alvast Kennis maken met DV&O

Bekijk de video van DV&O!

Wat je verder nog moet weten!

Het adres is: Selectiecentrum Dienst Justitiële Inrichtingen, Justitieel Complex Zeist, Richelleweg 13, 3769 AZ Soesterberg. 
Er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is deze locatie lastig bereikbaar. Bij binnenkomst moet je je kunnen legitimeren met een geldig paspoort, identiteits- of rijbewijs! Kun je je niet legitimeren dan krijg je helaas geen geen toegang. Alvast tot ziens!

Heb je nog vragen? Wij staan je graag te woord:

 • Jolanda Lutteke, projectleider Werving en Selectie via 06-55234261 of J.Lutteke@dji.minjus.nl
 • Margreet Slob, hoofd Werving en Selectie DV&O via 06-27038410 of recruitmentDVO@dji.minjus.nl
 • Joshua Risakotta, recruiter Specialistische Taken DV&O via 06-25732763 of recruitmentDVO@dji.minjus.nl
 • Werving en Selectie DV&O via 08807-30300.
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt een kleine tweeduizend collega’s bij de DV&O. Beveiligers in een penitentiaire inrichting, beleidsadviseurs en medewerkers Infodesk, maar ook transportgeleiders en speurhondenbegeleider. Wat je met je collega’s gemeen hebt, is de professionele en respectvolle omgangswijze met arrestanten, gestraften en (uitgeprocedeerde) vreemdelingen op verschillende beveiligingsniveaus. Dankzij het landelijke werkgebied krijg je in de meeste functies te maken met de afwisseling en dynamiek van steeds andere locaties en andere mensen. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Het gemiddelde dienstverband van medewerkers is 9,5 jaar.

De Dienst Vervoer en Ondersteuning verzorgt ruim 134.000 vervoersbewegingen per jaar.

Het totale personeelsbestand van de Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat voor 16% uit vrouwen en 84% uit mannen.