Ontdek een unieke werkomgeving bij de gevangenis in Vught!

Wervingsavond

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een werkomgeving die allesbehalve alledaags is? Dan is de wervingsavond bij Penitentiaire Inrichting (PI) Vught op 22 juli dé plek voor jou! Van 18:15 tot 20:30 uur heb je de kans om ons team te ontmoeten en alles te weten te komen over de diverse functies die we aanbieden. Aanmelden kan via werken@dji.minjus.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, voorkeursfunctie, geboortedatum en geboorteplaats. Tot 22 juli! 

Datum 22 juli 2024 Tijd van 18:15 tot 20:30 uur Locatie PI Vught, Lunettenlaan 501, 5263 NT Vught (ID verplicht!)
Wat kun je verwachten

Verwacht een warm welkom met koffie, thee en lekkernijen. Na een korte introductie over PI Vught en onze vacatures, leiden we je rond door onze inrichting. Tijdens de rondleiding ontmoet je onze medewerkers. Je ontdekt welke uitdagingen er zijn maar ook de voldoening die het werken bij PI Vught met zich meebrengt. Maak je klaar om geïnspireerd te worden en je carrière verder vorm te geven! Of je nu interesse hebt in de functie complexbeveiliger, penitentiair inrichtingswerker of arbeidsbegeleider, er is voor ieder wat wils! Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het best bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Aanmelden

Wil je deze kans niet missen? Stuur dan nu een e-mail naar werken@dji.minjus.nl met de volgende gegevens:

De afwisseling in mijn werk is super!

Je toekomstige collega's

Leer alvast je collega's kennen, zoals complexbeveiliger Kim: “Ik had dan wel mijn beveiligingsdiploma, maar nog geen ervaring met gedetineerden. Maar dat was geen punt. Je start bij DJI altijd met een opleiding waar je alles leert wat je voor je functie moet weten en kunnen." Hier vind je de verhalen van de collega's werkzaam bij PI Vught.

Praktische informatie

  • Adres: Lunettenlaan 501, 5263 NT Vught
  • Voor de PI Vught is een openbaar parkeerterrein. PI Vught is niet tot nauwelijks te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Let op: Het is van essentitieel belang dat je je bij binnenkomst kan legitimeren met je paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie vergeten, dan krijg je geen toegang.
  • In verband met veiligheidsoverwegingen zal elke deelnemer vooraf gescreend worden.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit evenement? Onze collega's Bart en Jolanda staan voor je klaar om ze te beantwoorden. Je kunt contact opnemen met:

Bart Bethlehem, senior recruiter Werving & Selectie, via b.bethlehem@dji.minjus.nl of 06-23567106
Jolanda Lutteke, Projectleider Werving & Selectie, via J.Lutteke@dji.minjus.nl of 06-55234261

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op onze wervingsavond bij PI Vught! 
Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n twaalfhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan verpleegkundigen, complexbeveiligers, arbeidsbegeleiders, penitentiair inrichtingswerkers en forensisch therapeutisch medewerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor een zeer gevarieerde groep gedetineerden op diverse specialistische afdelingen. Ook zijn er verschillende ondersteunende functies, zoals leerkrachten, casemanagers en administratieve medewerkers. Alle afdelingen zijn gehuisvest in diverse gebouwen in een groenrijke omgeving verspreid over de dertig hectare grote locatie.

PI Vught biedt plaats aan 697 gedetineerden.

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 181 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Vught bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.