Wervingsavond bij PI Heerhugowaard op dinsdag 26 maart 2024

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Kijk jij voorbij het vooroordeel en weet je wanneer het spel én wanneer het menens is? Ontdek dan het werk van een penitentiair inrichtingswerker, arbeidsbegeleider en complexbeveiliger tijdens de wervingsavond op dinsdag 26 maart bij PI Heerhugowaard.

Datum 26 maart 2024 Tijd van 18:00 tot 20:45 uur Locatie PI Heerhugowaard (Copernicusstraat 10, Heerhugowaard)
Wat kun je verwachten

Wil jij weten of het werken bij de PI Heerhugowaard iets voor jou is? Kom naar dan ons evenement op dinsdagavond 26 maart 2024! Een unieke kans om op de locatie van de PI Heerhugowaard je mogelijke toekomstige collega’s te leren kennen tijdens deze avond!

Wat is het evenement?

Je krijgt eerst algemene informatie over PI Heerhugowaard, daarna krijg je een rondleiding om een goed beeld te vormen van je (mogelijke) toekomstige werkplek. Na de rondleiding kan je je persoonlijke vragen te stellen en advies te krijgen over welke functie het best bij je past en sollicitatietips. Kortom, er is voldoende tijd om alle informatie te krijgen over het werk bij de PI Heerhugowaard.

Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het beste bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Aanmelden doe je zo

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere genoemde functies en wil je meer weten over het werken in de gevangenis? Meld je dan aan via werken@dji.minjus.nl. Vermeld in je bericht de volgende gegevens:

  • je voor- en achternaam;
  • voorkeursfunctie;
  • telefoonnummer, en
  • datum van de wervingsdag.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een paar dagen voor het evenement ontvang je aanvullende informatie. Aanmelden kan tot en met 20 maart!

De inrichting is minder goed met het OV te bereiken. Geadviseerd wordt om met de auto te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bij binnenkomst moet je je kunnen legitimeren met een geldig paspoort of identiteitsbewijs! Kun je je niet legitimeren dan krijg helaas geen geen toegang.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n driehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan verpleegkundigen, arbeidsmedewerkers en complexbeveiligers. Wat jullie gemeen hebben, is de professionele en respectvolle zorg voor de gedetineerden. Er verblijft in PI Heerhugowaard een aanzienlijke groep lang gestrafte mannelijke gedetineerden. Daarnaast verblijft een groot percentage levenslang gestrafte gedetineerden in de vestiging. Deze categorie gedetineerden vraagt een specifieke benadering, aangezien het dagprogramma gericht is op zinvolle dagbesteding en een beroep wordt gedaan op de eigen verantwoordelijkheid van de gedetineerden.

PI Heerhugowaard biedt plaats aan 340 gedetineerden.

De verblijfstijd van een gedetineerde varieert van 5 dagen strafrestant tot levenslang gestraft.

Het totale personeelsbestand van PI Heerhugowaard bestaat voor 37% uit vrouwen en 63% uit mannen.