Van boarding pass tot baan: check in bij de wervingsavond op 3 Juli van JC Schiphol!

Klaar om in te checken?

Ben jij klaar om verder te kijken dan vooroordelen en te weten wanneer het menens is? Ontdek dan de mogelijkheden van afdelingshoofd, arbeidsbegeleider, penitentiaire inrichtingswerker, complexbeveiliger en justitieel verpleegkundige tijdens de wervingsavond op woensdag 3 juli bij Justitieel Complex (JC) Schiphol. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past! We zitten snel vol dus wacht niet te lang met aanmelden!

Datum 3 juli 2024 Tijd van 19:00 tot 21:00 uur Locatie JC Schiphol, Duizendbladweg 100, Badhoevedorp (vergeet je ID niet!)
Wat kun je verwachten

Je maakt kennis met de bijzondere wereld achter gesloten deuren. Wat het van je vraagt en hoe bijzonder het is om samen te werken met je collega’s én gedetineerden. Dit is je kans om één van de meest boeiende banen in de buurt zelf te ontdekken. Help jij graag mensen die op het verkeerde pad raakten met hun weg terug te vinden? Kom dan langs voor een uniek kijkje achter de muren, deuren en mensen bij Justitieel Complex Schiphol op woensdag 3 juli. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past!

Programma

Op woensdagavond 3 juli krijg je een duidelijk beeld van de boeiende omgeving van JC Schiphol. Na een algemene introductie over onze organisatie, laten onze collega's van diverse functies zien hoe het is om te werken bij dit justitieel complex. Je krijgt een rondleiding, uitleg over de selectieprocedure en uiteraard is er tijd en ruimte om al jouw vragen te stellen! Natuurlijk krijg je een goodiebag mee naar huis.

Meld je snel aan, we kijken uit naar je komst!

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken? Meld je dan nu aan door te mailen naar werken@dji.minjus.nl. We ontvangen graag jouw volledige naam, email-adres, woonplaats, telefoonnummer en vooropleiding. 

Binnen een paar dagen ontvang je een reactie op jouw mail en krijg je meer informatie over hoe deze dag er precies uitziet. Aanmelden kan t/m 2 juli. De inloop van deze wervingsavond begint om 18:30 uur. Om 19:00 gaan we officieel van start!

Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Evelien Luijt via 06-25751718 of e.luijt@dji.minjus.nl

Wat je verder nog moet weten

Het adres is:
JC Schiphol
Duizendbladweg 100
1171 VA Badhoevedorp

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en het OV stopt voor de deur!

Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kunt legitimeren met een geldig paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie vergeten, dan krijg je geen toegang.

Let op: Als je mee wilt met een rondleiding door de inrichting, dan moet je pieploos naar binnen (denk aan de poortjes van een vliegveld). Laat telefoons, sieraden, losgeld thuis of in de auto.

Tot 3 juli!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n vierhonderdvijftig collega’s in allerlei functies. Denk aan GZ-psychologen, complexbeveiligers, penitentiair inrichtingswerkers en verpleegkundigen. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor een grote diversiteit aan gedetineerden. Alle woonafdelingen en cellen hebben dezelfde inrichting, waardoor ze geschikt zijn voor meerdere bewonersgroepen en detentieregimes. Ook zijn er gehoorruimten voor het horen van asielzoekers. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

JC Schiphol biedt op dit moment plaats aan ongeveer 350 gedetineerden

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 26 dagen.

Het totale personeelsbestand van JC Schiphol bestaat voor 41% uit vrouwen en 59% uit mannen.