Open avond ‘Zorg in Detentie’ bij PI Zwolle op woensdag 15 mei

KOM JIJ NAAR ONZE OPEN AVOND?

Ontdek de fascinerende wereld van psychopathie in detentie! Wil jij antwoord op de brandende vraag: "Is psychopathie te behandelen?" Dan mag je onze open avond absoluut niet missen! Er is een boeiende presentatie verzorgd door psychiater Tijl, een expert met jarenlange ervaring in het behandelen van justitiabelen met diverse psychiatrische aandoeningen, waaronder psychopathie.

Details Woensdag 15 mei van 19:00 tot 21:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) Locatie PI Zwolle (Huub van Doornestraat 15, Zwolle)
Wat kun je verwachten

Tijdens deze unieke gelegenheid krijg je:

  • Een diepgaand inzicht in de behandeling van psychopathie in detentie.
  • Een verhelderende blik op de zorgverlening binnen de gevangenismuren.
  • Antwoorden op prangende vragen over effectieve behandelingen en mogelijke risico's.
  • De kans om te netwerken met diverse zorgprofessionals werkzaam in detentie, waaronder verpleegkundigen, GZ-psychologen, en psychiaters.

Alle deelnemers ontvangen een leuke goodiebag als aandenken aan deze avond. Mis deze interessante bijeenkomst dus niet en krijg een nieuwe kijk op zorgverlening vanuit een verrassend perspectief! Meld je nu aan en ontdek de verborgen wereld van psychopathie in detentie.

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij deze unieke avond? Meld je dan nu aan door te mailen naar ontmoetpizwolle@dji.minjus.nl. We ontvangen graag jouw volledige naam, emailadres, telefoonnummer en huidige functie. Aanmelden kan t/m 10 mei. 

Deze avond is alleen bedoeld voor verpleegkundigen (en VS/SPV), psychologen en psychiaters. Vanwege beperkte ruimte hebben we een maximum aantal deelnemers, dus meld je snel aan! 

Wat je verder nog moet weten

Het adres is:

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Huub van Doornestraat 15
8013 NR Zwolle
Ingang: Zuid 1 (ingang tegenover Tuinland)

Parkeren kan op de personeelsparkeerplaats Zuid 1. Dit is de parkeerplaats voor personeel waarbij je langs de slagboom moet. Bij de slagboom druk je op de bel en geef je vervolgens aan dat je voor de bijeenkomst Zorg in Detentie komt. De beveiliger zal de slagboom voor je openen.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren ;). Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge). Ook een laptop, digitaal horloge of telefoon mag niet mee naar binnen.


We kijken uit naar je komst. Tot 15 mei!  

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n zeshonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan inrichtingswerkers, beveiligers, verpleegkundigen en arbeidsbegeleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden met verschillende problematieken en culturen. We bieden een goede dagbesteding en voorbereiding op terugkeer in de maatschappij, maar bij sommige gedetineerden is de motivatie lastiger te vinden. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

PI Zwolle biedt plaats aan ruim 400 gedetineerden en patiënten.

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 120 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Zwolle bestaat voor 56% uit vrouwen en 43% uit mannen.