Meet & Greet met 6 van onze locaties op woensdagavond 18 september Direct aanmelden

Meet & Greet met 6 van onze locaties op woensdagavond 18 september

IS WERKEN IN EEN GEVANGENIS IETS VOOR JOU?

Ontmoet onze collega’s van de 6 verschillende inrichtingen op één avond. Zo kun je kennismaken met de PI Dordrecht, PI Krimpen ad IJssel, DC Rotterdam, PI Rotterdam, RJJI Hartelborgt en Dienst Vervoer & Ondersteuning. Meld je nu aan via het aanmeldformulier en ontdek of dit werk bij jou past! 

Datum 18 september 2024 Tijd van 18:00 tot 21:00 uur Locatie PI Dordrecht (Kerkeplaat 25, 3313 LC Dordrecht)
Wat kun je verwachten

Je maakt kennis met de bijzondere wereld achter gesloten deuren. Wat het van je vraagt en hoe bijzonder het is om samen te werken aan veiligheid met je collega’s én gedetineerden. Dit is je kans om één van de meest boeiende banen zelf te ontdekken. Help jij graag mensen die op het verkeerde pad raakten met hun weg terug te vinden? Kom dan langs voor een uniek kijkje achter de muren, deuren en mensen bij PI Dordrecht op woensdagavond 18 september.

Programma

Op deze avond ontdek je het werk van onze collega’s in de gevangenis. Tijdens een rondleiding door onze inrichting kom je langs diverse afdelingen. Je loopt over de leefafdeling waar jij wellicht als PIW’er gaat werken en gaat langs bij een collega die gedetineerden begeleidt in de arbeidszaal. Naast een uitgebreide rondleiding is er tevens ruimte om vragen te stellen aan een wellicht toekomstige collega over de volgende functies:

  • Beveiliger DV&O
  • Complexbeveiliger
  • Penitentiair Inrichtingswerker
  • Groepsleider Jeugd
  • Arbeidsbegeleider

Met een gevulde goodiebag en heel veel nieuwe informatie kun je thuis rustig nadenken of het werk iets voor jou is.

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken?
Meld je aan via het aanmeldformulier

Binnen een paar dagen ontvang je een reactie op jouw mail en kort voor de avond zelf krijg je meer informatie over hoe deze avond er precies uitziet.

Aanmelden kan t/m 15 september.


Wat je verder nog moet weten

Het adres is:
PI Dordrecht
Kerkeplaat 25
3313 LC Dordrecht

PI Dordrecht is met de auto via de A15 makkelijk te bereiken en we hebben voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Kom je met het openbaar vervoer? We zijn bereikbaar via bus. 

Neem een geldig legitimatiebewijs mee in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren ;). Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge). Je telefoon en smartwatch moet je achterlaten in de auto of in een kluisje.

We kijken uit naar je komst. Tot 18 september!

Ontdek DC Rotterdam|PI Dordrecht|PI Krimpen aan den Ijssel|PI Rotterdam

Je krijgt zo’n driehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan arbeidsbegeleiders, penitentiair inrichtingswerkers en complexbeveiligers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden in diverse regimes: gedetineerden in afwachting van hun strafproces, veroordeelde gedetineerden, gedetineerden die buiten de inrichting werken, en kwetsbare gedetineerden. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

PI Dordrecht biedt plaats aan 442 gedetineerden.

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 150 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Dordrecht bestaat voor 38% uit vrouwen en 62% uit mannen.

Vacatures

Er zit meer achter werken bij DJI
Meld je aan
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Aanmelden kan tot en met woensdag 18 september 2024