Kom naar de wervingsavond van PI Middelburg op woensdag 11 september! Direct aanmelden

Kom naar de wervingsavond van PI Middelburg op woensdag 11 september!

Wervingsavond

Op woensdag 11 september ben je van harte welkom bij Penitentiaire Inrichting (PI) Middelburg! Dan organiseren we de wervingsavond voor de functies van arbeidsbegeleidercomplexbeveiliger, arrestantenverzorger en penitentiair inrichtingswerker. Meld je nu aan via het aanmeldformulier en ontdek of dit werk bij jou past!


Datum 11 september 2024 Tijd van 18:30 tot 21:00 uur Locatie PI Middelburg, Torentijdweg 1, 4337 PE Middelburg (ID Verplicht)
Wat kun je verwachten
Mijn collega’s maken mijn baan nóg leuker. Al vanaf mijn eerste werkdag stonden ze voor me klaar. Bijvoorbeeld om me te begeleiden en informeren. We overleggen veel en kunnen echt op elkaar bouwen. Ontzettend fijn is dat.

Wil je weten of de vacatures van arbeidsbegeleider, complexbeveiliger, arrestantenverzorger en penitentiair inrichtingswerker iets voor jou zijn? Meld je dan nu aan voor de wervingsavond op 11 september. Je krijgt dan een paar dagen voor het event meer informatie. Op de avond zelf krijg je een uitgebreide rondleiding en kan je mensen spreken die het werk al doen. Ook krijg je informatie over de selectieprocedure. Fijn toch?

Aanmelden

Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden, vermeld hierbij:

  • Naam en woonplaats
  • Geboortedatum
  • Voorkeursfunctie
  • ID- of paspoortnummer (in verband met veiligheidsoverwegingen zal elke deelnemer vooraf gescreend worden)
  • Hoogst genoten opleiding

Aanvullende opleiding 

  • Voor penitentiair inrichtingswerker en arbeidsbegeleider kan je ook met mbo 3 solliciteren en krijg je dan de aanvullende opleiding mbo 4 opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (PBSD) aangeboden. 
  • Voor complexbeveiliger heb je minimaal een mbo-2 beveiliging nodig. Je kunt ook solliciteren met een mbo-2 opleiding in een andere richting. Wanneer je gemotiveerd bent om de mbo-2 beveiliging te behalen krijg je bij ons de gelegenheid (en de tijd!) dit diploma te behalen.

Ook als je nog geen ervaring hebt in een penitentiaire inrichting kan dit je volgende stap zijn! Wij kijken alvast uit naar je aanmelding!

Op elkaar bouwen

Jeroen is arbeidsbegeleider: “Mijn collega’s maken mijn baan nóg leuker. Al vanaf mijn eerste werkdag stonden ze voor me klaar. Bijvoorbeeld om me te begeleiden en informeren. We overleggen veel en kunnen echt op elkaar bouwen. Ontzettend fijn is dat. Ook mijn arbeidsvoorwaarden zijn super. Ik werk 36 uur per week – dat is hier fulltime – verdeeld over vier dagen. Daardoor ben ik niet alleen in het weekend, maar ook op één doordeweekse dag vrij." Hier lees je zijn verhaal. Wil je nog meer te weten komen over het werk? Hier lees je nog meer verhalen van DJI-medewerkers!

Wat je verder nog moet weten!

Het adres is:
Penitentiaire Inrichting Middelburg
Torentijdweg 1
4337 PE Middelburg

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid! 
Kom je met het openbaar vervoer? Bus 50 stopt in de buurt op 7 minuten lopen van de locatie! Kom je heel sportief op de OV-fiets van station Middelburg? Dat is ook goed te doen.


Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kan legitimeren met een geldig paspoort, identiteits- of rijbewijs! Indien je geen geldig legitimatiebewijs kan tonen, is toegang tot de locatie niet mogelijk. Wist je dat mobiele gegevensdragers in de inrichting niet zijn toegestaan? Een mobiele telefoon, smartwatch, usb-stick, etc. zijn niet toegestaan. Deze kun je het beste opbergen in de auto of in een kluisje bij onze bezoekersingang.

Namens alle collega's van PI Middelburg, alvast tot ziens!

Ontdek PI Middelburg

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan medewerkers arbeid, instructeurs lichamelijke opvoeding en penitentiair inrichtingswerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mannelijke gedetineerden die voor kortere of langere tijd zijn ingesloten. Er is een grote diversiteit in achtergronden, culturen en problematieken, van verslaving tot licht verstandelijke beperking. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

PI Middelburg biedt plaats aan 230 gedetineerden en 24 politiearrestanten.

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 109 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Middelburg bestaat voor 37% uit vrouwen en 63% uit mannen.

Meld je aan
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Aanmelden kan tot en met woensdag 11 september 2024