Ontdek Werken in Justitiële Jeugdinrichtingen - Kom naar onze Wervingsdag op 20 april!

Meld je aan!

Ben je nieuwsgierig of een carrière in een Justitiële Jeugdinrichting iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze wervingsdag op zaterdag 20 april! Meld je direct aan (plaatsen beperkt)!

Details Het begint om 9:30 uur (inloop vanaf 9:00) tot 13:00 uur - ID verplicht! Locatie RJJI De Hartelborgt (Spijkenisse), RJJI Den Hey-Acker (Breda)
Wat kun je verwachten

Het programma begint om 9:30 uur, maar je bent al welkom vanaf 9:00 uur. Na een introductie over onze jeugdinrichtingen en de verschillende functies, krijg je een exclusieve rondleiding en ontmoet je diverse collega's. Na de rondleiding is er ruimte voor al je vragen en bieden we uitgebreide informatie over werken in onze jeugdinrichtingen en de sollicitatieprocedure. Het programma duurt tot 13:00 uur. Vergeet niet je recente cv mee te nemen!

Aanmelden

Interesse? Meld je aan via recruitment@dji.minjus.nl en ontvang snel meer informatie over deze dag. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens:

  • Naam, woonplaats en telefoonnummer
  • Voor welke jeugdinrichting kom je?
  • Voorkeursfunctie 
  • Vooropleiding (welke diploma’s heb je?)
Je ontvangt ongeveer een week van tevoren een bevestiging met alle details. Om deel te nemen aan de wervingsdag dien je aangemeld te zijn en interesse hebben om bij ons te werken. Het is niet mogelijk om introducees mee te nemen.

Ontdek de Functies

Op deze dag maak je kennis met de volgende functies:

Ontmoet Onze Medewerkers

Lees verhalen van onze medewerkers zoals groepsleider Aschwin: "Ik help ze (jongeren) op weg naar een betere toekomst. Ik werk voornamelijk met een vaste groep jongeren, waardoor ik echt contact kan maken en ze kan helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor zie ik waar bepaald gedrag vandaan komt. Door te kijken naar de persoon achter een delict, kunnen mijn collega’s en ik iemand motiveren en helpen om positief gedrag te laten zien." Lees hier het hele interview met Aschwin.

Sinds de zomer van 2020 werkt Hans als complexbeveiliger bij de Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker in Breda: “Het doel van dit werk is zorgen voor de veiligheid van het personeel, bezoekers en de jongeren. Je weet nooit wanneer er een alarmsituatie ontstaat en elke alarmsituatie is weer anders. Het geeft mij voldoening als ik de rust en veiligheid in zo’n situatie weer kan herstellen. Lees hier het hele interview met Hans. 

Locaties en Bereikbaarheid

Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt (Spijkenisse)
Adres: Borgtweg 1, 3202 LJ Spijkenisse
Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de inrichting. Bereikbaarheid met het OV: Bushalte op circa 10 minuten lopen.

Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker (Breda)
Adres: Galderseweg 7, 4836 AB Breda
Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de inrichting. Bereikbaarheid met het OV: Let op, bus stopt niet voor de deur in het weekend. Bushalte op circa 15 minuten lopen.

Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren. Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge). Ook een laptop, digitaal horloge of telefoon mag niet mee naar binnen. We hebben een zeer beperkt aantal kluisjes dus laat deze thuis of in de auto. Hiervoor kunnen helaas geen uitzonderingen worden gemaakt. Zorg dat je ruim op tijd bent omdat het even duurt voordat je door de detectiepoortjes bent. 

Vragen?

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Chantal van Steekelenburg, via 06-50685352 / c.v.steekelenburg@dji.minjus.nl

Tot ziens!

Namens alle collega's, zien we je graag op onze wervingsdag!