Wervingsdag van PI Vught op zaterdag 24 juni 2023

Wervingsdag

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige werkomgeving? Meld je dan aan voor de wervingsdag in PI Vught op zaterdag 24 juni! Het event is van 9:00 tot 12:00 uur. Mocht er meer aanmeldingen komen dan wordt er wellicht nog een extra event in de middag (van 13:00 tot 16:00 uur) georganiseerd. Aanmelden kan via werken@dji.minjus.nl onder vermelding van naam, woonplaats, cv, geboortedatum en geboorteplaats. Tot 24 junI! 

Datum 24 juni 2023 Tijd van 9:00 tot 12:00 uur Locatie PI Vught
Wat kun je verwachten

De Penitentiaire Inrichting Vught kent acht verschillende regimes. Het grootste is een penitentiair psychiatrisch centrum voor volwassenen die psychiatrische behandeling of zorg nodig hebben. Daarnaast is er een huis van bewaring voor verdachten in afwachting van een uitspraak in hun strafproces, een gevangenis voor reguliere veroordeelde volwassenen en een inrichting voor stelselmatige daders. Specialistische regimes zijn er bijvoorbeeld voor terroristen en voor volwassenen met een beheersprobleem of een hoog ontvluchtingsrisico.

Geen dag is hetzelfde als je in een gevangenis werkt!

Wat kan je verwachten

We heten je van harte welkom onder het genot van een kopje koffie en/of thee en iets lekkers. Na een korte introductie over de PI Vught en de functies volgt er een rondleiding. Tijdens deze rondleiding en daarna kun je met medewerkers in gesprek gaan over hun werkzaamheden en kom je alles te weten over - onder andere - de volgende functies: complexbeveiliger, penitentiair inrichtingswerker en (verpleegkundig) forensisch therapeutisch medewerker.

Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het best bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de wervingsdag via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. 

Stuur een mail naar
werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens, deze zijn verplicht voor toelating tot de wervingsdag:

  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie
  • CV
  • Geboortedatum en geboorteplaats (i.v.m. screening)

Aanmelden kan tot vrijdag vrijdag 16 juni 2023.  

Op elkaar bouwen

Nick is forensisch therapeutisch medewerker bij PI Vught: “Dit is de champions league binnen de forensische zorg." Hier lees je zijn verhaal.

Praktische informatie

Adres: Lunettenlaan 501, 5263 NT Vught
Voor de PI Vught is een openbaar parkeerterrein. PI Vught is niet tot nauwelijks te bereiken met het OV.

Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kan legitimeren met je paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie vergeten, dan krijg je geen toegang.

In verband met veiligheidsoverwegingen zal elke deelnemer vooraf gescreend worden.

Vragen? 

Heb je eerst nog een vraag over deze dag, dan staan onze collega's Monique en Jolanda klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Monique van Groen, corporate recruiter DJI via 06-46960315 / Monique.groen@dji.minjus.nl
Jolanda Lutteke, Projectleider Werving & Selectie via 06-55234261 / J.Lutteke@dji.minjus.nl

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n twaalfhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan verpleegkundigen, complexbeveiligers, arbeidsbegeleiders, penitentiair inrichtingswerkers en forensisch therapeutisch medewerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor een zeer gevarieerde groep gedetineerden op diverse specialistische afdelingen. Ook zijn er verschillende ondersteunende functies, zoals leerkrachten, casemanagers en administratieve medewerkers. Alle afdelingen zijn gehuisvest in diverse gebouwen in een groenrijke omgeving verspreid over de dertig hectare grote locatie.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week.

PI Vught biedt plaats aan 697 gedetineerden.

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 181 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Vught bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.