Wervingsdag PI Nieuwersluis op zaterdag 9 december

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Op zaterdag 9 december ben je van harte welkom bij PI Nieuwersluis! Dan organiseren we een wervingsdag voor de functie van complexbeveiliger. Dit is jouw kans om een kijkje te komen nemen in de vrouwengevangenis in Nieuwersluis. Meld je nu aan!

Datum 9 december 2023 Tijd van 10:00 tot 13:00 uur Locatie Fort Nieuwersluis (Rijksstraatweg 7B, 3631AA Nieuwersluis)
Wat kun je verwachten

Je krijgt een inkijkje in de werkdag van een complexbeveiliger. We vertellen je hoe een dag eruit kan zien, over de dynamiek en de organisatie. Onze sportinstructeur vertelt je meer over de fysieke vaardigheidstest, welke een onderdeel is van het selectieproces. Het interne bijstandsteam geeft een demonstratie. Als complexbeveiliger kun je namelijk deze neventaak vervullen. De wervingsdag is natuurlijk pas compleet met een rondleiding door de inrichting. Dan zie je gelijk waar je komt te werken als je besluit te solliciteren en het selectieproces positief hebt doorlopen.

PI Nieuwersluis heeft ook een eigen vergadercentrum met keuken; we zorgen er dan ook voor dat er een lekker hapje en drankje voor je klaarstaat en daar kunnen we nog rustig napraten.


Ga jij vol energie en met een glimlach naar huis? Mooi! Je krijgt van ons een leuke goodiebag mee en dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Aanmelden

Meld je aan via werken@dji.minjus.nl. Je ontvangt een email ter bevestiging en een aantal dagen voor de wervingsdag ontvang je praktische informatie. Je kunt reageren tot en met 6 december. 


WAT JE VERDER NOG MOET WETEN!

We ontvangen je graag in Fort Nieuwersluis:
Rijksstraatweg 7B, 3631AA Nieuwersluis.


Dit ligt op loopafstand van de inrichting. Je kunt daar vrij parkeren.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart en laat telefoons, digitale horloges, laptops en sieraden/horloge liever thuis of achter in de auto! 

Tot 9 december, we kijken uit naar jouw komst! 

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, complexbeveiligers en arbeidsbegeleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden. In een prettig leefklimaat dat zo goed mogelijk bijdraagt aan re-integratie. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Omdat veel vrouwen ook moeder zijn, worden er speciale moeder-kinddagen georganiseerd. Afhankelijk van je functie bevind je je er dan middenin, of krijg je het meer van een afstandje mee.

Als DJI’er heb je een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak. Daarnaast kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

PI Utrecht biedt plaats aan 246 gedetineerden. Het is een vrouwengevangenis.  

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerden is 168 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Utrecht bestaat voor 46% uit vrouwen en 54% uit mannen.