Kom bij ons werken-Dag op zaterdag 25 maart bij PI Nieuwersluis

Kom jij bij ons werken?

Dit is jouw kans op een nieuwe job in een vrouwengevangenis. Op zaterdag 25 maart organiseert Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis de ‘Kom bij ons werken-Dag’. Meld je nu aan! 
Datum 25 maart 2023 Tijd van 10:00 tot 13:30 uur Locatie PI Nieuwersluis, Zandpad 3, 3631 NK Nieuwersluis
Wat kun je verwachten

Op deze dag krijg je een inkijkje in de werkdag van een complexbeveiliger. Ze vertellen hoe een dag eruit kan zien, over de dynamiek en de organisatie. Onze sportinstructeur doorloopt het parcours van de fysieke vaardigheidstoets, deze is onderdeel van het selectieproces. Zo krijg je direct een indruk en weet je wat je te wachten staat.

Verder krijg je een demo te zien van het Interne Bijstandsteam wat je naast je werk als complexbeveiliger kan oppakken. De ‘Kom bij ons werken-Dag' is natuurlijk pas compleet met een rondleiding door de inrichting. Je ziet direct waar je komt te werken, als je besluit te solliciteren en het selectieproces positief doorloopt.

Ben je benieuwd hoe het is om in een vrouwengevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor de 'Kom bij ons werken-Dag' op 25 maart! 

PROGRAMMA

10:00 Ontvangst met koffie en thee
10:15 Welkomstwoord
10:30 Een dag in het leven van een complexbeveiliger
11:15 Demo Fysieke Vaardigheidstoets en Interne Bijstandsteam
11:45 Rondleiding binnen de muren
13:00 Lunch en afsluiting
13:30 Einde

PI Nieuwersluis heeft ook een eigen vergadercentrum met keuken, we zorgen er dan ook voor dat er een lekker hapje en drankje voor je klaarstaat en kunnen we nog rustig napraten of onze Hoofd Veiligheid het hemd van het lijf vragen.

Ga jij vol energie en met een glimlach naar huis? Mooi! Pak dan nog even een goodiebag mee en dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

AANMELDEN

Meld je aan voor de 'Kom bij ons werken-Dag' via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. Stuur een mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:
• Naam en woonplaats
• Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

Aanmelden kan tot en met 18 maart.

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij niet wachten tot de Kom bij ons werken-Dag op 25 maart? Solliciteer dan direct op één van de openstaande vacatures van de PI Nieuwersluis!

VERHALEN VAN MEDEWERKERS EN VACATURES

Wil je verhalen uit de praktijk lezen van onze collega's en weten welke vacatures we allemaal hebben? Meer informatie vind je op deze pagina!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het adres is:

Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis

Zandpad 3
3631 NK Nieuwersluis
088 07 29600

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid! Houd rekening met 5 minuten extra i.v.m. controle ID).

Kom je met het openbaar vervoer? Bus 120 stopt bij ons voor de deur!

Kom je heel sportief op de ov-fiets van station Breukelen? Dat is ook goed te doen.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! 

Wist je dat mobiele gegevensdragers in de inrichting niet zijn toegestaan? Een mobiele telefoon, smartwatch, usb-stick, etc. zijn niet toegestaan. Deze kun je het beste opbergen in de auto of in een kluisje bij onze bezoekersingang.

We kijken uit naar je komst op 25 maart!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, complexbeveiligers en arbeidsbegeleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden. In een prettig leefklimaat dat zo goed mogelijk bijdraagt aan re-integratie. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Omdat veel vrouwen ook moeder zijn, worden er speciale moeder-kinddagen georganiseerd. Afhankelijk van je functie bevind je je er dan middenin, of krijg je het meer van een afstandje mee.

Als DJI’er heb je een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak. Daarnaast kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

PI Utrecht biedt plaats aan 246 gedetineerden. Het is een vrouwengevangenis.  

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerden is 168 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Utrecht bestaat voor 46% uit vrouwen en 54% uit mannen.