Wervingsdag Den Hey-Acker zaterdag 28 oktober 2023!

Meld je aan!

Ben je benieuwd of het werken in een Justitiële Jeugdinrichting bij jou past? Meld je dan aan voor de wervingsdag op zaterdag 28 oktober!
Datum 28 oktober 2023 Tijd van 9:15 tot 13:30 uur Locatie Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker
Wat kun je verwachten

Op zaterdag 28 oktober ben je van harte welkom bij Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker in Breda! Op deze dag laten we je kennis maken met de functies:

Tijdens de wervingsdag geven we je een uniek inkijkje in Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker. Je krijgt informatie over de verschillende functies bij Den Hey-Acker en gaat in gesprek met onze medewerkers. Verder volgt er een rondleiding en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. De wervingsdag duurt van 09:15 uur tot ongeveer 13:30 uur. Inlopen kan vanaf 8:45 uur en voor een versnapering bij de koffie wordt gezorgd. Ongeveer een week van tevoren krijg je nadere informatie. Aanmelden kan tot en met dinsdag 24 oktober.

Dit werk laat me zien dat ik zoveel meer in me heb dan ik ooit had gedacht.

Aanmelden

Meld je aan voor de wervingsdag via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. Stuur een mail naar Halil.Sahin@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:
  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

onze medewerkers

Patty is pedagogisch medewerker: “Ik ben echt blij met het team waar ik momenteel in werk. Alle neuzen staan nagenoeg dezelfde kant op en er is veel werkplezier.” Hier lees je haar verhaal. 

Bekijk hier 
nog meer over wat onze Pedagogisch Medewerkers en Complexbeveiliger Bennie over hun werk vertellen. 

Wat je verder nog moet weten!

Het adres is:
Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker
Galderseweg 7
4836 AB Breda

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor -en achter de slagboom! Kom je met het openbaar vervoer? Er stopt een bus voor de deur.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart!
Iedereen zal pieploos naar binnen moeten (denk aan de poortjes van een vliegveld), neem zo min mogelijk spullen die kunnen piepen mee naar binnen. Laat sieraden, los geld thuis of in de auto. Telefoons mogen niet mee naar binnen, laat deze of in de auto of in het kluisje bij de ingang. Hier kunnen geen uitzonderingen voor worden gemaakt. Zorg dat je ruim op tijd bent i.v.m. de toegangspoortjes.

Indien aanwezig, neem een recente CV mee!

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met:

De collega’s van bureau managementondersteuning via 088-07 183 99,


Of met recruiter Chantal van Steekelenburg, 
via 06-50685352 / c.v.steekelenburg@dji.minjus.nl

Namens alle collega's van Den Hey-Acker, alvast tot ziens!

Vacatures

Bekijk hier alle vacatures van Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker.

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de jongeren of meer op een afstand. Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram!

RJJI Den Hey-Acker biedt plaats aan 94 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI Den Hey-Acker bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.