Wervingsdag De Hunnerberg zaterdag 18 november 2023!

Meld je aan!

Ben je benieuwd of het werken in een Justitiële Jeugdinrichting bij jou past? Meld je dan aan voor de wervingsdag op zaterdag 18 november!
Datum 18 november 2023 Tijd van 10:00 tot 13:00 uur Locatie Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg in Nijmegen
Wat kun je verwachten

Op zaterdag 18 november ben je van harte welkom bij Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg in Nijmegen! Op deze dag laten we je kennis maken met de functies:

Tijdens de wervingsdag geven we je een uniek inkijkje in Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg. Je krijgt informatie over de verschillende functies bij De Hunnerberg en gaat in gesprek met onze medewerkers. Verder volgt er een rondleiding en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. De wervingsdag duurt van 10:00 uur tot ongeveer 13:00 uur. Inlopen kan vanaf 9:30 uur en voor een versnapering bij de koffie wordt gezorgd. Ongeveer een week van tevoren krijg je nadere informatie. Aanmelden kan tot en met dinsdag 14 november.

We bieden echt maatwerk aan de jongeren. Het is leuk om dan de progressie en ontwikkeling bij de jongeren te zien. 

Aanmelden

Meld je aan voor de wervingsdag via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. Stuur een mail naar recruitment@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:
  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

onze medewerkers

Melissa is pedagogisch medewerker: “Ik ben hier als studente begonnen en ben van plan hier nog heel lang te blijven” Hier lees je haar verhaal. 

Wat je verder nog moet weten!

Het adres is:

Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg
Berg en Dalseweg 287
6522 CH Nijmegen


Kom je met de auto? Op het terrein zelf is geen parkeermogelijkheid vanwege verbouwingswerkzaamheden. Parkeren (gratis) kan daarom aan de Berg en Dalseweg. Er stopt een bus op 5 tot 10 minuten loopafstand.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart!
Iedereen zal pieploos naar binnen moeten (denk aan de poortjes van een vliegveld), neem zo min mogelijk spullen die kunnen piepen mee naar binnen. Laat sieraden, los geld thuis of in de auto. Telefoons mogen niet mee naar binnen, laat deze of in de auto of in het kluisje bij de ingang. Hier kunnen geen uitzonderingen voor worden gemaakt. Zorg dat je ruim op tijd bent i.v.m. de toegangspoortjes.

Indien aanwezig, neem een recente CV mee!

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Recruiter Chantal van Steekelenburg, 
via 06-50685352 / c.v.steekelenburg@dji.minjus.nl

Namens alle collega's van De Hunnerberg, alvast tot ziens!

Vacatures

Bekijk hier alle vacatures van Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg.

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de jongeren of meer op een afstand. Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram!

RJJI De Hunnerberg biedt plaats aan 82 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI De Hunnerberg bestaat voor 44% uit vrouwen en 56% uit mannen.