Wervingsdag De Hartelborgt zaterdag 11 maart 2023!

Meld je aan!

Ben je benieuwd of het werken in een Justitiële Jeugdinrichting bij jou past? Meld je dan aan voor de wervingsdag op zaterdag 11 maart!

Datum 11 maart 2023 Tijd van 9:00 tot 13:30 uur Locatie Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt
Wat kun je verwachten

Op zaterdag 11 maart ben je van harte welkom bij Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt in Spijkenisse! Op deze dag laten we je kennis maken met de functies:

Tijdens de wervingsdag geven we je een uniek inkijkje in Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt. Je krijgt informatie over de verschillende functies bij De Hartelborgt en gaat in gesprek met onze medewerkers. Verder volgt er een rondleiding en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. De wervingsdag duurt van 09:00 uur tot ongeveer 13:30 uur. Inlopen kan vanaf 8:30 uur en voor een versnapering bij de koffie wordt gezorgd. Ongeveer een week van tevoren krijg je nadere informatie. Aanmelden kan tot en met zondag 5 maart.

DIT WERK LAAT ME ZIEN DAT IK ZOVEEL MEER IN ME HEB DAN IK OOIT HAD GEDACHT 

Aanmelden

Meld je aan voor de wervingsdag via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. Stuur een mail naar Halil.Sahin@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:
  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

onze medewerkers

Liana is pedagogisch medewerker: “Als de regels duidelijk zijn, is er ruimte voor gezelligheid en een grapje.” Hier lees je haar verhaal. 

Wil je nog meer te weten komen over het werk? Hier lees je nog meer verhalen van DJI-medewerkers!

Bekijk ook wat 
Pedagogisch medewerker Jeroen en Senior Pedagogisch medewerker Kevin over hun werk vertellen. 


Wat je verder nog moet weten!

Het adres is:
Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt
Borgtweg 1
3202 LJ Spijkenisse

Er stopt een bus voor voor de deur.
Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kan legitimeren met
een geldig paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie
vergeten, krijg je geen toegang.

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor -en achter de slagboom! Kom je met het openbaar vervoer? Er stopt een bus op 5 minuten loopafstand.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart!
Iedereen zal pieploos naar binnen moeten (denk aan de poortjes van een vliegveld), neem zo min mogelijk spullen die kunnen piepen mee naar binnen. Laat sieraden, los geld thuis of in de auto. Telefoons mogen niet mee naar binnen, laat deze of in de auto of in het kluisje bij de ingang. Hier kunnen geen uitzonderingen voor worden gemaakt. Zorg dat je ruim op tijd bent i.v.m. de toegangspoortjes

Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het best bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Indien aanwezig neem een recente CV mee!

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met:
Recruiter
Chantal van Steekelenburg, via 06-50685352 / c.v.steekelenburg@dji.minjus.nl

Afdelingshoofd RJJI de Hartelborgt
Roy Berkhout via 06-25652822 / r.berkhout@dji.minjus.nl of

Afdelingshoofd RJJI de Hartelborgt
Monique Roodenburg via 06-25776916 / monique.roodenburg@dji.minjus.nl

Namens alle collega's van De Hartelborgt, alvast tot ziens!

Vacatures

Bekijk hier alle vacatures van Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt.

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderdvijftig collega’s in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de jongeren of meer op een afstand. Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram!

RJJI De Hartelborgt biedt plaats aan 105 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI De Hartelborgt bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.