Wervingsavond van PI Haaglanden op maandag 25 september

Wervingsavond

Ben je benieuwd of het werken als complexbeveiliger bij Penitentiaire Inrichting Haaglanden bij je past? Meld je dan aan voor de wervingsavond op maandag 25 september! Het event is van 19:00 tot ongeveer 21:30 uur. Aanmelden kan via werken@dji.minjus.nl onder vermelding van voor- en achternaam, woonplaats, e-mailadres en vooropleiding. Tot 25 september! 

Datum 25 september 2023 Tijd van 19:00 tot 21:30 uur Locatie PI Haaglanden
Wat kun je verwachten

De Penitentiaire Inrichting Haaglanden in Scheveningen is een unieke gevangenis in Nederland. De inrichting bestaat namelijk als enige uit een Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC) en een Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ) voor gedetineerden die 24 uur per dag zorg nodig hebben.

Een heel nieuwe wereld voor kansen, uitdagingen en unieke indrukken!

Wat kan je verwachten

Op maandagavond 25 september krijg je een duidelijk beeld van de boeiende omgeving van PI Haaglanden. Na een algemene introductie over onze organisatie, laten onze complexbeveiligers zien hoe het is om bij PI Haaglanden te werken.

Om een goed beeld te krijgen van je (mogelijk) toekomstige werkplek bij PI Haaglanden, geeft ons veiligheidsteam een demonstratie. Ook krijg je een rondleiding langs cruciale onderdelen. Na deze rondleiding krijg je uitleg over de selectieprocedure en is er tijd om vragen te stellen. Natuurlijk krijg je een goodiebag mee naar huis. Meld je snel aan, we kijken uit naar je komst!


Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de wervingsavond via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. 

Stuur een mail naar
werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens, deze zijn verplicht voor toelating tot de wervingsavond:

  • Voor- en achternaam
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Vooropleiding

Aanmelden kan tot en met zondag 24 september 2023.  


Op elkaar bouwen

Sergio is complexbeveiliger bij PI Haaglanden: “'Een heel nieuwe wereld vol kansen, uitdagingen en unieke indrukken." Hier lees je zijn verhaal.


Praktische informatie

Penitentiaire Inrichting Haaglanden
p/a Van Alkemadelaan 1256
2597 JW Den Haag, Scheveningen


De wervingsavond vindt plaats om de hoek van de hoofdentree van PI Haaglanden. Er is gratis parkeergelegenheid direct naast de ingang van Stichting Oranjehotel, op de hoek van de Alkemadelaan met de Stevinstraat. Verder is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kunt legitimeren met een geldig paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie vergeten, dan krijg je geen toegang.

Let op: Als je mee wilt met een rondleiding door de inrichting, dan moet je pieploos naar binnen (denk aan de poortjes van een vliegveld). Laat telefoons, sieraden, losgeld thuis of in de auto.


Vragen? 

Heb je eerst nog een vraag over deze dag, dan staan onze collega's Lisa en Froukje klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Lisa van de Wetering, Projectleider Werving & Selectie via 06-55234046 / lvdwetering@dji.minjus.nl
Froukje Prins, Communicatie adviseur via 06-25690203 / fr.prins@dji.minjus.nl 

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n vijfhonderd collega’s in allerlei functies. Van verpleegkundigen tot complexbeveiligers en van inrichtingswerkers tot psychologen. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden die meer psychische of medische zorg nodig hebben dan in reguliere justitiële inrichtingen kan worden geboden. Bijvoorbeeld vanwege psychotische stoornissen, bijtwonden van politiehonden of hongerstaking. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week. 

PI Haaglanden biedt plaats aan ongeveer 200 gedetineerden.

Het gemiddelde dienstverband van medewerkers is 19 jaar.

Het totale personeelsbestand van PI Haaglanden bestaat voor 34% uit vrouwen en 66% uit mannen.