Ontmoet DJI op de Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni!

Wil jij weten wat DJI jou te bieden heeft?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière of loopbaan, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Geen zorgen, De Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni in de MartiniPlaza in Groningen heeft alles wat jij nodig hebt om jouw volgende uitdaging te vinden. Samen met meer dan 100 topwerkgevers uit diverse branches in Noord-Nederland is DJI aanwezig bij dit event. Zo bieden wij je een unieke kans om kennis te maken met DJI als werkgever en te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou bij ons zijn. Kom jij langs bij onze stand? We kijken er naar uit om je te verwelkomen! De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Locatie Martiniplaza, Borgmanhal, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Wat kun je verwachten

Of je nu een ervaren professional bent, net bent afgestudeerd en je bent op zoek naar o.a, technische banen, banen in de zorg, werken bij de overheid of banen in de ICT? De Noordelijke Banenbeurs heeft het allemaal. En daarbij is er ook aandacht voor opleiding en omscholing, van vmbo tot en met wo-niveau. Naast de ontmoetingen met werkgevers uit Groningen, Friesland en Drenthe, kan je ook diverse lezingen en workshops bijwonen! Dus kom langs en ontdek jouw volgende stap in jouw carrière, want wie weet waar deze beurs jou naar toe brengt!

Wil je alvast kijken welke organisaties van DJI je kan ontmoeten, hier kan je ze bekijken (inclusief de openstaande vacatures):

Eerst (online) oriënteren?

DJI heeft mogelijkheden voor je op het gebied van zorg, ICT, beveiliging en meer, bekijk hier de verschillende functies die je zoal kan bekleden. Weet je al precies wat je zoekt? Ga hier naar onze openstaande vacatures.

Door het verhaal van patiënten te leren kennen, kan ik de juiste zorg leveren

Tijdens haar stage in het derde jaar van de opleiding tot verpleegkundige maakte Mirjam voor het eerst kennis met de zorg in de penitentiaire inrichting. “Ik wist gelijk dat ik op mijn plek zat, en aarzelde dan ook geen moment toen ik na het halen van mijn diploma een baan aangeboden kreeg.” Wat haar functie zo mooi maakt? “De doelgroep en setting maken mijn werk uniek." 

Wil je alvast onze collega's leren kennen? Lees hier
de verhalen van DJI'ers die reeds voor DJI hebben gekozen!

Praktische informatie


Openingstijden:
Woensdag 21 juni 12.00 - 21.00 uur
Donderdag 22 juni 11.00 - 17.00 uur

Hier vind je alle informatie over de bereikbaarheid en het parkeren

We kijken uit naar je komst. Tot 21 of 22 juni!