Experience Day Rotterdam, kom jij langs?

Er zit meer achter werken binnen het veiligheidsdomein

Op 25 maart 2023 ben je, vanaf 10:00 uur, van harte welkom bij Experience Day Rotterdam! Dit is de Dag dat je kennis kan maken met organisaties die actief zijn binnen het veilgiheidsdomein. Denk aan de Politie, de Brandweer, de Gemeente Rotterdam maar natuurlijk ook Dienst Justitiële Inrichtingen. Voor het hele gezin valt er iets te beleven! Kom jij ook langs? 

Datum 25 maart 2023 Tijd van 10:00 tot 17:00 uur Locatie Zandvlietplein, 3077 AA, Rotterdam (naast het Feijenoord stadion)
Wat kun je verwachten

Alle deelnemende organisaties zorgen voor een gevarieerd programma rondom het thema veiligheid. Zo kan je bijvoorbeeld informatie inwinnen over inbraakpreventie, brandveiligheid, hulpverlening en babbeltrucs. Kinderen kunnen een politiemotor van dichtbij bekijken en wordt in de ochtend een grote 'Politie Escaperoom' feestelijk geopend. Dat wil je niet missen toch?

Ontdek ons werk en jouw mogelijkheden

Wil je weten of werken binnen het veiligheidsdomein iets voor je is? Dan kan je in gesprek met recruiters en collega's die je er alles over kunnen vertellen! Wil je alvast weten welke rollen je zoal bij Dienst Justitiële Inrichtingen kan vervullen? Bekijk hier een aantal van de openstaande rollen:

De volgende organisaties zijn daar vanuit DJI aanwezig:

LEes de verhalen van DJI'ers

Wil je nog meer te weten komen over de verschillende functies? Hier lees je de verhalen van DJI-collega's!

Mijn collega’s maken mijn baan nóg leuker. Al vanaf mijn eerste werkdag stonden ze voor me klaar. Bijvoorbeeld om me te begeleiden en informeren. We overleggen veel en kunnen echt op elkaar bouwen. Ontzettend fijn is dat.

Wat je verder nog moet weten!

Parkeren op deze locatie is lastig. Kom daarom vooral met de (brom)fiets of het openbaar vervoer (halte Stadion Feyenoord), lijn 23 en 125 stoppen in de buurt!

Alvast tot ziens!