Wervingsavond van PI Grave op dinsdag 13 december

Wervingsavond

Op dinsdag 13 december ben je van harte welkom bij Penitentiaire Inrichting (PI) Grave! Dan organiseren we de wervingsavond voor de vacatures arbeidsbegeleider, complexbeveiliger of penitentiair inrichtingswerker. Solliciteer direct en binnen een paar dagen hoor je of je wordt uitgenodigd!

Datum 13 december 2022 Tijd van 17:30 tot 21:30 uur Locatie PI Grave (Muntlaan 1, 5361 ME Grave)
Wat kun je verwachten

Heb jij het in je om een arbeidszaal te runnen als arbeidsbegeleider? Advocaten, reclasseringsmedewerkers en familieleden van gedetineerden aan te melden en binnen te laten als complexbeveiliger? Of juist gedetineerden te begeleiden als penitentiair inrichtingswerker? Meld je aan door te solliciteren op één van onze vacatures!

Mijn collega’s maken mijn baan nóg leuker. Al vanaf mijn eerste werkdag stonden ze voor me klaar. Bijvoorbeeld om me te begeleiden en informeren. We overleggen veel en kunnen echt op elkaar bouwen. Ontzettend fijn is dat.

Wil jij weten of het werken bij de PI Grave iets voor jou is? Kom naar dan ons evenement op 13 december! Je doorloopt in één avond een aantal onderdelen van onze selectieprocedure. Een unieke kans om op de locatie van de PI Grave je mogelijke toekomstige collega’s te leren kennen tijdens deze avond! Meld je aan door te solliciteren op één van onze vacatures: 

Solliciteren kan tot en met 5 december. Je hoort binnen een aantal dagen of je door de voorselectie bent gekomen en uitgenodigd wordt voor deze dag. Heb je nog vragen over deze avond? Stuur een e-mail naar werken@dji.minjus.nl

WAT IS HET EVENEMENT?

Kom binnen een avond er achter of werken bij de PI Grave iets voor jou is! Kom naar onze avond en ervaar hoe leuk het is om bij ons te werken. Je kunt de volgende onderdelen verwachten op deze avond:

• Controle capaciteiten test
• Fysieke vaardigheidstoets
• Gesprek leidinggevende

Hier lees je bij speciale sollicitatieprocedure wat deze onderdelen inhouden en hoe je je kunt voorbereiden. 

Op elkaar bouwen

Jeroen is arbeidsbegeleider bij JC Zaanstad: “Mijn collega’s maken mijn baan nóg leuker. Al vanaf mijn eerste werkdag stonden ze voor me klaar. Bijvoorbeeld om me te begeleiden en informeren. We overleggen veel en kunnen echt op elkaar bouwen. Ontzettend fijn is dat. Ook mijn arbeidsvoorwaarden zijn super. Ik werk 36 uur per week – dat is hier fulltime – verdeeld over vier dagen. Daardoor ben ik niet alleen in het weekend, maar ook op één doordeweekse dag vrij." Hier lees je zijn verhaal. 

Wil je nog meer te weten komen over het werk? Hier lees je nog meer verhalen van de DJI-collega's!

Wat je verder nog moet weten!

Het adres is:

Locatie PI Grave
Muntlaan 1
5361 ME Grave

Kom je met de auto? Er is parkeergelegenheid!
Kom je met het openbaar vervoer? Bus 99 stopt dicht in de buurt. 

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! 

Alvast tot ziens!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n driehonderdvijftig collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, bewaarders, justitieel verpleegkundigen en casemanagers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden met verschillende problematieken en culturen. Werken bij de PI Grave is een baan die ertoe doet. Door de opgelegde straffen uit te voeren dragen we namelijk bij aan een veiligere samenleving. Reken daarbij op volop afwisseling en dynamiek zodat geen enkele dag hetzelfde is.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

PI Grave biedt plaats aan 451 gedetineerden.

De gemiddelde verblijfstijd van een arrestant is 15 dagen en voor een gedetineerde in het huis van bewaring 75 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Grave bestaat voor 35% uit vrouwen en 65% uit mannen.