Online Meet & Greet “Werken in een jeugdinrichting” op donderdag 30 maart

Wervingsdag

Ben je benieuwd hoe het is om als pedagogisch medewerker te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je aan voor de online bijeenkomst op donderdag 30 maart 2023!

Datum 30 maart 2023 Tijd van 20:00 tot 21:00 uur Locatie Online via Skype
Wat kun je verwachten

Tijdens de online bijeenkomst word je door één van onze ervaren senior pedagogisch medewerkers helemaal bijgepraat over de inhoud van het werk.

Programma van de avond

De Skype meeting gaat om 20.00 uur van start. In het daarop volgende uur gaan we onder meer in op de basismethodiek Youturn, het behalen van een SKJ registratie, jouw ontwikkelmogelijkheden en het aspect veiligheid.

Aanmelden

Meld je aan o.v.v. naam, woonplaats en vooropleiding via c.v.steekelenburg@dji.minjus.nl.

Verhalen van medewerkers en vacatures

Wil je verhalen uit de praktijk lezen van onze collega's en weten welke vacatures we allemaal hebben? Meer informatie vind je op deze pagina!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderdvijftig collega’s in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de jongeren of meer op een afstand. Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram!

RJJI De Hartelborgt biedt plaats aan 105 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI De Hartelborgt bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.