Online meet en Greet van PI Rotterdam op woensdag 01 februari

Kom jij bij ons werken?

Ben je benieuwd hoe het is om in de Rotterdamse gevangenis (locatie Hoogvliet en De Schie) te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor de online Meet & Greet op woensdag 01 februari 2023!
Datum 1 februari 2023 Tijd van 20:00 tot 21:00 uur Locatie Online
Wat kun je verwachten

Tijdens de online meet & greet even we je een uniek inkijkje in de Penitentiaire inrichting (PI)I Rotterdam, locatie Hoogvliet en De Schie. Je krijgt informatie over het werken in een gevangenis en de verschillende functies. Na de introductie kan je in gesprek gaan met een complexbeveiliger, penitentiair inrichtingswerker (bewaarder) of arbeidsbegeleider. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en bijpraten over de inhoud van het werk. Wil je alvast meer weten over de verschillende functies? Bekijk dan onze vacatures en ontdek het werk.

PROGRAMMA VAN DE AVOND

De online meet een greet gaat om 20.00 uur van start. In het daaropvolgende uur geven we je een virtuele rondleiding door de PI en vertellen we hoe een dag binnen onze muren er echt uitziet. Zo krijg je antwoord op vragen als ‘hoe is het om te werken met gedetineerden’ en ‘hoe ziet onze samenleving er binnen de muren uit?’. Ontdek of het werken in de Rotterdamse gevangenis iets voor jou is. Tot 1 februari!

AANMELDEN

Meld je aan voor de online meet en greet via onderstaand e-mailadres. Je krijgt dan spoedig meer informatie over deze dag. Stuur een mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:

  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij niet wachten tot de online Meet & Greet? Solliciteer dan direct op één van de openstaande vacatures van de PI Rotterdam!

VERHALEN VAN MEDEWERKERS EN VACATURES

Wil je verhalen uit de praktijk lezen van onze collega's en weten welke vacatures we allemaal hebben? Meer informatie vind je op deze pagina!

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt in Hoogvliet zo’n tweehonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers (gevangenisbewaarders), complexbeveiligers, arbeidsmedewerkers en psychologen. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden met diverse achtergronden en problemen. Re-integratie is een van de belangrijkste doelen. Daarom helpen we de gedetineerden met zich voorbereiden op een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Naast een boeiende werkplek waarbij je een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak ten aanzien van de veiligheid van de samenleving, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

PI Rotterdam Hoogvliet biedt plaats aan 198 gedetineerden.

De landelijk gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 4 maanden.

Het totale personeelsbestand van PI Rotterdam bestaat voor 36% uit vrouwen en 64% uit mannen.