Meet & Greet bij Justitieel Complex Zeist

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Kijk jij voorbij het vooroordeel en weet je wanneer het spel én wanneer het menens is? Ontdek dan het werk van een penitentiair Inrichtingswerker, arbeidsbegeleider en complexbeveiliger tijdens één van onze Meet&Greet-avonden op 16 mei, 14 juni of 20 juni bij Justitieel Complex Zeist. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past!

Details 16 mei, 14 juni en 20 juni (van 18:00 tot 21:00) Locatie Justitieel Complex Zeist, Richelleweg 13 in Soesterberg
Wat kun je verwachten

Je maakt kennis met de bijzondere wereld achter gesloten deuren. Wat het van je vraagt en hoe bijzonder het is om samen te werken met je collega’s én gedetineerden. Dit is je kans om één van de meest boeiende banen in de buurt zelf te ontdekken. Help jij graag mensen die op het verkeerde pad raakten met hun weg terug te vinden? Kom dan langs voor een uniek kijkje achter de muren, deuren en mensen bij Justitieel Complex Zeist. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past!

Programma

Heb jij het in je om gedetineerden te begeleiden als penitentiair inrichtingswerker? Een arbeidszaal te runnen als arbeidsbegeleider? Of advocaten, reclasseringsmedewerkers en familieleden van gedetineerden aan te melden en binnen te laten als complexbeveiliger? Dan is werken bij Justitieel Complex Zeist iets voor jou! Weet je nog niet welke functie het beste bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Tijdens onze Meet&Greet-avonden ontdek je het werk van onze collega’s achter de muren. Tijdens een rondleiding door onze inrichting kom je langs diverse afdelingen. Je loopt over de leefafdeling waar jij misschien wel als PIW’er gaat werken en je gaat langs bij een collega die gedetineerden begeleidt in de arbeidszaal. Naast een uitgebreide rondleiding is er ook ruimte om vragen te stellen aan onze medewerkers. Met een gevulde goodiebag en heel veel nieuwe informatie kun je thuis rustig nadenken of het werk iets voor jou is.

De Meet & Greet is van 18.00 uur uur tot ongeveer 21.00 uur. Wij zorgen voor koffie/thee en wat lekkers.

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of de vacature penitentiair inrichtingswerker, arbeidsbegeleider of complexbeveiliger iets voor jou is? Meld je dan nu aan door te mailen naar onze collega Jolanda! Stuur een mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens:

• Voor- en achternaam
• Voorkeur functie
• Voorkeur datum
• Telefoonnummer

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een paar dagen voor het event ontvang je aanvullende informatie.

Wat je verder nog moet weten

Het adres is:
Justitieel Complex Zeist 
Richelleweg 13 
3769 AZ Soesterberg 

Kom je met de auto? Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en je kunt de auto voor de deur zetten. 

Onze locatie is helaas wat minder goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren ;). Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge).


We kijken uit naar je komst! 

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n tweehonderdnegentig collega’s in allerlei functies. Denk aan verpleegkundigen, complexbeveiligers, penitentiair inrichtingswerkers en casemanagers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor justitiabelen. Zij krijgen binnen de grenzen van orde en veiligheid maximale bewegingsvrijheid en de gelegenheid om, met het oog op hun re-integratie in Nederland of land van herkomst, materiële en emotionele zaken te regelen. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Je merkt dat geen enkele dag hetzelfde is.

Justitieel Complex Zeist is een toekomstvaste, flexibele en innovatieve organisatie die in staat is om verschillende doelgroepen en de wisselende vraag naar capaciteit op te vangen. Vanuit dit vertrekpunt draagt Justitieel Complex Zeist bij aan een rechtvaardige en veilige samenleving. Dit gebeurt door de bewaring op een humane en doeltreffende wijze ten uitvoer te leggen. De vestiging Justitieel Complex Zeist huisvest gedetineerden in verschillende regimes, onder wie Arrestanten, Huis van Bewaring, Extra Zorg Voorziening, Inrichting Stelselmatige Daders en huisvest vreemdelingen op de Gesloten Gezinsvoorziening.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness.

Justitieel Complex Zeist biedt plaats aan 262 gedetineerden.

De gemiddelde verblijfstijd van een volwassen gedetineerde in Nederland is 50 dagen.

Het totale personeelsbestand van Justitieel Complex Zeist bestaat voor 55% uit vrouwen en 45% uit mannen.