Meet & Greet bij Justitieel Complex Schiphol op zaterdag 24 juni

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Kijk jij voorbij het vooroordeel en weet je wanneer het spel én wanneer het menens is? Ontdek dan het werk van een penitentiair Inrichtingswerker, justitieel verpleegkundige, afdelingshoofd en complexbeveiliger tijdens de Meet& Greet op 24 juni bij Justitieel Complex Schiphol. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past!

Datum 24 juni 2023 Tijd van 11:00 tot 14:00 uur Locatie JC Schiphol (Duizendbladweg 100)
Wat kun je verwachten

Je maakt kennis met de bijzondere wereld achter gesloten deuren. Wat het van je vraagt en hoe bijzonder het is om samen te werken met je collega’s én gedetineerden. Dit is je kans om één van de meest boeiende banen in de buurt zelf te ontdekken. Help jij graag mensen die op het verkeerde pad raakten met hun weg terug te vinden? Kom dan langs voor een uniek kijkje achter de muren, deuren en mensen bij Justitieel Complex Schiphol op zaterdag 24 juni. Meld je nu aan via werken@dji.minjus.nl en ontdek of dit werk bij jou past!

Programma

Je krijgt eerst algemene informatie over JC Schiphol, daarna krijg je een rondleiding om een goed beeld te vormen van je (mogelijke) toekomstige werkplek. Na de rondleiding kan je je persoonlijke vragen te stellen en advies te krijgen over welke functie het best bij je past en sollicitatietips. Kortom, er is voldoende tijd om alle informatie te krijgen over het werk bij JC Schiphol.

Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het beste bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of de vacature penitentiair inrichtingswerker, justitieel verpleegkundige, afdelingshoofd of complexbeveiliger iets voor jou is? Meld je dan nu aan door te mailen naar onze collega Jolanda Stuur een mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens: 

  • Voor- en achternaam
  • Voorkeurfunctie
  • Telefoonnummer
  • Datum wervingsdag

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een paar dagen voor het event ontvang je aanvullende informatie. Aanmelden kan t/m 18 juni. 

Wat je verder nog moet weten

Het adres is:
JC Schiphol
Duizendbladweg 100
1771 VA Badhoevendorp

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid! 

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte is het ongeveer 2 minuten lopen naar de locatie. 

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren ;). Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge).


We kijken uit naar je komst. Tot 24 juni! 

Ontdek jouw mogelijkheden

Je krijgt zo’n vierhonderdvijftig collega’s in allerlei functies. Denk aan GZ-psychologen, complexbeveiligers, penitentiair inrichtingswerkers en verpleegkundigen. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor een grote diversiteit aan gedetineerden. Alle woonafdelingen en cellen hebben dezelfde inrichting, waardoor ze geschikt zijn voor meerdere bewonersgroepen en detentieregimes. Ook zijn er gehoorruimten voor het horen van asielzoekers. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

Naast een boeiende werkplek waarbij je ‘met recht’ een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

DC Schiphol biedt op dit moment plaats aan ongeveer 340 gedetineerden

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 35 dagen.

Het totale personeelsbestand van DC Schiphol bestaat voor 41% uit vrouwen en 59% uit mannen.